نفت ساران | بازخوانی وعده‌های روحانی درباره توسعه ناوگان ریلی کشور

  • تاریخ انتشار خبر: سه شنبه, ۹ آذر , ۱۳۹۵ | ۱۳:۰۰ | کد خبر : 22077 |
  •   

    حسن روحانی در سه سال اخیر، وعده‌های زیادی درباره توسعه ناوگان ریلی کشور داده است. وعده‌هایی که در نهایت پس از سه سال و نیم منجر به فاجعه‌ای دردناک شد.   به گزارش نفت ساران ؛ روحانی تقریبا در اکثر سفرهای استانی خود به مردم آن مناطق، عده توسعه ناوگان ریلی را داده است که ...

    نفت ساران؛

    حسن روحانی در سه سال اخیر، وعده‌های زیادی درباره توسعه ناوگان ریلی کشور داده است. وعده‌هایی که در نهایت پس از سه سال و نیم منجر به فاجعه‌ای دردناک شد.

     

    به گزارش نفت ساران ؛ روحانی تقریبا در اکثر سفرهای استانی خود به مردم آن مناطق، عده توسعه ناوگان ریلی را داده است که در این گزارش، به نمونه‌هایی اشاره می‌شود.

    ۱-

    سه شنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۳ روحانی در جمع مردم زاهدان گفت:‌باید در این استان در زمینه ترانزیت شاهد تحول بزرگ باشیم و برای اینکه منطقه دریای عمان و اقیانوس هند را نه تنها به شمال کشور که به سایر کشورهای همجوار و شمالی متصل کنیم.

    ان شاء الله توسعه بندر چابهار جزو برنامه‌های این دولت خواهد بود و مرحله اول و دوم توسعه را در دولت یازدهم اجرا و عملی خواهیم کرد همچنین راه‌آهن از چابهار به سمت زاهدان یا فهرج و اتصال آن به راه آهن سراسری و در نهایت اتصال این راه آهن به افغانستان و آسیای مرکزی انجام خواهد شد و شاهد توسعه و تحول در این استان خواهیم بود.

    وی افزود:‌ ان شاء الله در این استان روز به روز شاهد همبستگی و برادری خواهیم بود. در این سرزمین تفاوتی بین اقوام و پیروان مذاهب وجود نداشته و نخواهد داشت. در دولت یازدهم شاهد خواهید بود که در زمینه گاز، آب، معدن، بندر، راه‌آهن و مسیر ترانزیت و صادرات شاهد تحولی بزرگ در این استان خواهیم بود.

    ۲-

    پنحشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ روحانی در سفر استانی به گیلان گفت: هم در مسئله راه آهن و هم مسئله ارتقا سطح اداری در بخش‌های مختلف کشور، دولت در فکر یک طرح جامع است.

    وی افزود:‌نسبت به راه‌آهن اساساً در فکر سرمایه گذاری در زمینه راه‌آهن در کل کشور هستیم، مسئله ریل برای همه استان‌های ما بسیار مهم و با اهمیت است، حتی آنجاهایی که برای دو خطه کردن و برقی کردن آنها قول داده شده است. الان طرح جامعی برای مسئله راه آهن در ستاد هماهنگی اقتصادی دولت داریم. با وزارتخانه مربوطه بحث خواهیم کرد. البته در این زمینه هم سرمایه گذاری داخلی و هم سرمایه‌گذاری خارجی نیاز داریم که الان برخی از این بخش‌ها مصوب است و داریم آن را اجرایی می‌کنیم، ولی بخش‌هایی که مصوب نیست و ما باید مصوب کنیم، برای کل کشور داریم بررسی می‌کنیم.

    ۳-

    چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۳ روحانی در جمع مردم شهرکرد اظهار داشت: طرح مهم دیگری که طرحی اثرگذار برای این استان و برای ایران است، طرح راه‌آهن شهرکرد به اهواز است. ما ان‌شاء‌الله راه‌آهن اصفهان را از طریق شهرکرد و از طریق این استان به خوزستان و اهواز، متصل خواهیم کرد. این راه‌آهن موجب آبادانی این استان خواهد شد و تحولی بزرگ در این استان ایجاد می‌کند. البته این طرح بیش از یک میلیارد دلار هزینه دارد. من تصمیم اجرای این طرح را امروز در محضر شما مردم چهار محال و بختیاری اعلام می‌کنم. به وزارت مسکن و راه و شهرسازی نیز ابلاغ شده است که این طرح، به عنوان طرح مصوب دولت تدبیر و امید باید آغاز شود. البته طراحی و برنامه‌ریزی این است که این طرح، در ۷ سال انجام شود زیرا باید پل‌ها و تونل‌های بسیار طولانی ایجاد شود. تونل‌های متعدد ایجاد خواهد شد. تا ان شاء‌الله این راه‌آهن که برای توسعه این استان بسیار مهم خواهد بود اجرا و عملیاتی شود. البته این راه‌آهن در همین دولت یازدهم آغاز خواهد شد. سرمایه‌‌گذاران خصوصی از داخل و خارج دعوت خواهند شد، قرار دادها منعقد و کار شروع خواهد شد. اینجا اعلام می‌کنم که همه مسئولین باید تلاش کنند این طرح ۵ ساله، ان شاء‌الله به پایان برسد.

    ۴-

    چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ روحانی در جریان سفر استانی به اصفهان وعده داد که اولین راه‌آهن سریع‌السیر کشور بین تهران، قم، اصفهان راه‌اندازی می شود.

    وی گفت:‌من چند نکته دیگر را راجع به اصفهان به طور خلاصه و فشرده به عرض شما می‌رسانم، تصمیم دولت بر این است که کار اجرایی اولین راه‌آهن سریع‌السیر کشور بین اصفهان، قم و تهران آغاز شود. منابع لازم را برای اجرای این راه‌آهن که ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار است، تأمین کرده‌ایم. کار اجرایی این راه‌آهن شروع می‌شود و با تکنولوژی جدید راه‌آهن با سرعت ۳۰۰ کیلومتری در استان اصفهان اجرا و عملیاتی خواهد شد.

    ۵-

    دوشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۳ روحانی در همایش روز ملی مهندسی به برنامه‌های دولت در زمینه راه و راه‌آهن، توسعه بنادر اشاره کرد و گفت: خوشبختانه منابع مالی ساخت قطار سریع‌السیر تهران به اصفهان تا روز گذشته نهایی شد و ان‌شاء الله ایران وارد صنعت جدید و استفاده از راه‌آهن سریع‌السیر با سرعت بالای ۳۰۰ کیلومتر خواهد شد و این طرح‌ها با حضور، کمک و همت شما به نتیجه خواهد رسید.

    ۶-

    شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۴ حسن روحانی در جریان سفر به مشهد، عملیات اجرایی برقی‌سازی قطار مشهد – تهران و بهره‌برداری از مرحله نخست افزایش ظرفیت این مسیر ریلی در قالب هوشمندسازی ترافیک قطار، توسعه و افزایش ظرفیت ایستگاه راه‌آهن مشهد را افتتاح کرد.

    طبق اعلام دولت، در طرح راه‌آهن برقی تهران – مشهد که در مدت زمان ۴٢ ماه و با اعتباری در حدود دو میلیارد دلار ساخته می‌شود، جابه جایی مسافران و زائران بارگاه ملکوتی امام هشتم شیعیان با قطارهای سریع مسافری و با سیر زمانی شش ساعت انجام خواهد شد. همچنین قطارهای باری به ظرفیت حمل ١٠ میلیون تن بار در سال در این محور ارتقا خواهند یافت.

    افزایش ظرفیت شبکه، افزایش ظرفیت ایستگاه‌های اصلی، افزایش سرعت متوسط قطارها، امکان افزایش تعداد مسافر بر واگن، کاهش تأخیرها و کاهش وابستگی به موتورهای دیزلی سنگین، از مهم ترین مزایای طرح برقی سازی این خط ریلی است.

    در طرح توسعه ایستگاه راه‌آهن مشهد و در فاز اول افزایش ظرفیت راه‌آهن تهران- مشهد نیز سیستم تراک بندی و هوشمندسازی ترافیک قطار و توسعه و افزایش ظرفیت ایستگاه راه آهن مشهد در نظر گرفته شده است.

    ۷-

    سه شنبه ۳۱ فروردین ۱۳۹۵ روحانی در جریان سفر به استان سمنان اظهار داشت: بی‌تردید شرایط استان سمنان در آینده با بهبود وضعیت راه های مواصلاتی تغییر و تحول قابل ملاحظه‌ای خواهد داشت و حتی می‌تواند سرریز جمعیت تهران را در خود جای دهد از این‌رو در جریان این سفر بیشترین اعتبارات به بخش مواصلاتی، راه و راه آهن استان اختصاص یافته است.

    وی گفت: راه آهن تهران به شهرهای اطراف و از جمله گرمسار از طرح هایی است که خط اول و دوم آن طی امسال و سال آینده اجرایی خواهد شد.

    دکتر روحانی در پاسخ به این سوال که دولت برای ارتقای وضعیت راه و راه آهن در استان سمنان چه برنامه ای دارد؟، اظهار داشت: سمنان غیر از ترددهایی که به مقصد این استان انجام می شوند مسیر تشرف زائران حرم رضوی نیز هست لذا نیازهای جاده ای آن باید تامین شود.

    ۸-

    چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ روحانی در دیدار رمضانی سران قوا و مسئولان و مدیران ارشد نظام با رهبر معظم انقلاب گفت:‌در زمینه حمل و نقل تحرک بسیار خوبی در بخش خطوط ریلی اتفاق افتاده و این جزو تأکیدات مقام معظم رهبری بود که در مسأله ریل اهمیت خاصی داده شود و ما بتوانیم حمل و نقل بار را از طریق خطوط ریلی انجام دهیم. افرایش ۴۷۵ کیلومتری خطوط راه آهن و آماده شدن ۷۰۰ کیلومتر دیگر، یک تحول بسیار بزرگ در زمینه ریل خواهد بود.

    ۹-

    دوشنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۵ روحانی در خصوص برنامه‌ها و اقدامات دولت برای راه‌آهن کرمانشاه، گفت: یکی از کارهای مهم دولت توسعه راه‌آهن در کشور بوده و الان حدود ۵ استان در این زمینه در دستور کار هستند و اتصال راه‌آهن ملایر به کرمانشاه نیز از برنامه‌های اصلی دولت در این سفر بود و ان شاء‌الله در مرحله بعدی و پس از اتصال این استان به راه‌آهن سراسری، کرمانشاه به مرزی خسروی و کشورهای همسایه متصل خواهد شد.

    ۱۰-

    چهارشنبه ۷ مهر ۱۳۹۵ روحانی در جریان سفر استانی قزوین به موضوع راه و راه آهن در استان اشاره کرد و گفت: مردم باید به راحتی به زنجان، تهران و رشت از طریق راه‌آهن سفر کنند و در همین ارتباط دو خطه کردن راه آهن تهران – قزوین نیاز است و تا سال آینده دو خطه شدن راه‌آهن در قزوین اجرایی و عملیاتی خواهد شد.

    ۱۱-

    ۲ آبان ۱۳۹۵ روحانی در بازدید از واگن پارس اراک وعده داد که ۶ استان کشور تا چند سال آینده به راه‌آهن سراسری متصل می‌شود.

    روحانی تصریح کرد: سیاست و مبنای کار دولت یازدهم از آغاز فعالیت خود، بر توسعه شبکه ریلی در کشور بوده و اقدامات بسیار مهمی هم در این راستا انجام گرفته است.

    روحانی خاطرنشان کرد: تا چند سال آینده ۶ استان کشور به راه آهن سراسری متصل می‌شوند و راه آهن سریع السیر تهران – مشهد و تهران – اصفهان کار خود را شروع می‌کند، راه آهن ایران هم با اتصال به راه آهن منطقه قفقاز و آسیای مرکزی، چین، روسیه و اروپای شرقی به شبکه ریلی دنیا مرتبط می‌شود.

    وی افزود: شبکه ریلی باید بار اصلی را در حمل مسافر و بار بر عهده بگیرد بنابراین واگن سازی پارس در آینده شاهد رونق و توسعه خوبی است.

    ۱۲-

    چهارشنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۵ روحانی در جمع مردم کرج اظهار داشت ما امیدواریم به زودی ‏بتوانیم راه‌آهن ایران را به راه‌آهن عراق در بصره متصل کنیم تا مردم به راحتی در ایام اربعین،‌عاشورا، ایام زیارتی و هر زمان ‏دیگر بتوانند به عتبات عالیات و بویژه به کربلای معلی مشرف شوند.‏


    Warning: Use of undefined constant getILikeThis - assumed 'getILikeThis' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/naftsara/public_html/1111/wp-content/themes/bayan/single-default.php on line 68
    انتهای پیام/مریم گلزاری نژاد

    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط نفت ساران در وب سایت منتشر خواهد شد

    پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

    پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد

    نظرات

    وارد کردن آدرس ایمیل اختیاری می باشد

    وارد کردن آدرس وبسایت اختیاری می باشد

    امروز شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۴
    • تـــازه ترین خبرهای نفت ساران
  • سرمقاله فرهنگی وهنری | خانه فیلم صنعت نفت ؛ نوسازی هوشمندانه فرهنگ در مسیر تحکیم خانواده
  • سرمقاله | سهل‌انگاری در ساحل، تهدیدی برای جان مردم و اعتبار مدیریت شهری
  • «آقای رئیس‌جمهور،کسانی باید سر جایشان بنشینند که سال‌ها با توجیه، سکوت یا تطهیر، در شکل‌گیری وضع موجود سهیمند»
  • سرمقاله|| از سالن‌های مشترک تا فضاهای تخصصی؛ چشم‌اندازهای عمرانی امور ورزش صنعت نفت چیست؟
  • تندیس زرین مدیر سال بر سینه بام نفت ایران؛ موفقیتی که با سکوت‌ها هم کمرنگ نشد
  • نامه شایسته به تاجگردون: سه دهه سیاست‌سازی در گچساران و ایران،مستند به عمق خیابان های باران زده دوگنبدان
  • سرمقاله | خودکشی؛ وقتی «تصمیم مدیریتی» به «علت مرگ» بدل می‌شود
  • نفت ساران سفر پزشکیان و تاجگردون را به استان کهگیلویه وبویر احمد تحریم کرد؛ وقتی پروژه‌های نمایشی هم‌زمان با سفر رئیس‌جمهور روی زخم مردم تصویر می سازند
  • صیانت از پناه پیشگیرانه سازمان حراست؛ پیوند امنیت سازمانی با تعالی سرمایه انسانی
  • نفت ساران تحلیل کرد؛ مسعود حسینی و بازتعریف نقش پژوهش در مسیر توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد
  • وقتی رضا قشقایی با تمام توان وارد میدان می شود
  • شایسته خطاب به نماینده دولت در فرمانداری گچساران: لیشتر در حاشیه توسعه؛ جاده‌ای ناایمن در قلب منابع ملی
  • گزارش نفت‌ساران | طرح نوین «فلش‌مموری فرهنگی»؛ ابتکار کم‌هزینه اما پُراثر امور فرهنگی نفت‌وگاز گچساران در تحکیم خانواده‌ها
  • به قلم بانو گلزاری؛ هم‌افزایی در خدمت تولید؛ همسویی حافظی‌نیا و تاجگردون در مسیر رشد گچساران
  • قنواتیان پاسخ دهد:آموزش و پرورش گچساران نیاز به روان‌شناس دارد نه بازپرس انضباطی/ اشک های دختر گچسارانی در یک مرکز آموزش وپرورشی
  • طُوف خیمه در نقدی بر اندیشه های غلط اجتماعی و مذهبی یک نماینده مجلس نوشت: شک نکنید رفتنی هستید
  • عدالت علوی هدف حمله سخیف نماینده مجلس؛ نهادهای دینی ونظارتی در آزمون پاسخگویی تاریخی/نهج‌البلاغه پاسخ داد: عدالت معیار حق است، نه ابزار سیاست
  • کتابخانه تاجگردون در محله عزاداران، سنگ‌فرش تبلیغات و آرامگاه حیوانات؛ سوءاستفاده از اعتماد مذهبی مردم گچساران
  • نفت در چنگ سیاست؛ ۱۶ حوزه‌ انتخابیه‌ای که قربانی تبانی نفت و قدرت شدند
  • نفت ساران دعوت می کند ؛ حضور پرشور امروز(چهارشنبه) مردم استان یاد و خاطره پدر بزرگوار شهید رستم دستار را در آرمستان سوق جاودانه خواهد ساخت