نفت ساران | بار مالی ناشی از پرداخت یارانه ها به اندازه ۳ دهک کاهش یابد/ احتمال صفر شدن بودجه عمرانی در دو سال آینده

  • تاریخ انتشار خبر: دوشنبه, ۲۴ آبان , ۱۳۹۵ | ۰۹:۲۲ | کد خبر : 21369 |
  •   

    عضوکمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: دولت مکلف به حذف یارانه ۳ دهک بالای درآمدی جامعه است اما از شواهد اینگونه بر می آید که اراده ای برای انجام این کار ندارد. به گزارش نفت ساران؛ محسن کوهکن در گفت و گو یی خبری  با اشاره به اظهارات دادستان دیوان محاسبات درباره نامه ...

    نفت ساران؛

    عضوکمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: دولت مکلف به حذف یارانه ۳ دهک بالای درآمدی جامعه است اما از شواهد اینگونه بر می آید که اراده ای برای انجام این کار ندارد.

    به گزارش نفت ساران؛ محسن کوهکن در گفت و گو یی خبری  با اشاره به اظهارات دادستان دیوان محاسبات درباره نامه به دولت در خصوص حذف یارانه دهک های بالای درآمدی مطابق لایحه بودجه سال ۹۵ گفت: این که به همه یارانه بدهیم یا دهک های بالای جمعیتی را حذف کنیم، یک مسئله فوری و آنی نیست و سابقه ای چندساله دارد و طبق قانون، چارچوب کار نیز کاملا مشخص است.

    وی افزود:‌حتی اگر به مصاحبه های افرادی که در رابطه با پرداخت یارانه در دولت ذی مدخل هستند,همچون وزیر تعاون و کار رو امور اجتماعی نگاه کنیم می بینیم که در برخی موارد آن ها وارد ماهیت شده اند و حتی دولت می گوید در این زمینه کارهایی را انجام داده است.

    نماینده مردم لنجان در مجلس شورای اسلامی،خاطرنشان کرد:‌ اینکه استنباط شود که یک “تکلیف مالایطاقی” به دولت شده و شاید به همین دلیل دقت لازم نشود و یارانه دهک‌هایی حذف شود که مستحق گرفتن یارانه هستند،صحیح نیست.

     وی ادامه داد:وقتی اراده ای برای انجام کاری نباشد،به طور طبیعی انسان به دنبال بهانه می گردد؛حال می خواهد بهانه های قانونی باشد یا مهیا نبودن شرایط ؛اما یک اصل حقوقی می گوید که بدقانونی بهتر از بی قانونی است و اگر قانون بد را دقیق اجرا کنیم،نقص ها و اشکالات خود را نشان می دهد و بهتر می توان آن را ارزیابی کرد.

    این نماینده مجلس افزود:این یک نقص کلی است که عموم دولت ها داشته اند و جایی که  احساس کردند شاید قانون مطابق نظرشان نیست یا تشخیص می دهند قانون اشکالاتی دارد؛آن را اجرا نمی کردند.

    کوهکن تصریح کرد:درمجموع به نظر بنده،دولت اراده ای برای حذف یارانه دهک های مشخص ندارد و نمی خواهد این کار را انجام دهد.

    عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی افزود:نکته دیگری که وجود دارد این است که در سال ۹۵ ،نود درصد بودجه کل کشور جاری است و ۱۰ درصد عمرانی یا تملک دارایی است و همین ۱۰ درصد  با اینکه ۸ ماه از سال می گذرد،هنوز تخصیص داده نشده و این به معنای این است که دولت به سمت و سویی می رود که در نهایت و شاید طی دو سال آینده بودجه ای ۱۰۰ درصد جاری بنویسد و رقم بودجه های تملک دارایی و عمرانی به صفر برسد؛این در حالی است که برآورد می شود دولت برای پروژه های عمرانی خود  ۵۰۰ هزار میلیارد تومان نیاز دارد.

    کوهکن با طرح این سئوال که دولت چگونه می خواهد این هزینه را جبران کند،گفت: به فرض اینکه ۴۰ درصد آن را بتواند در قالب تکالیف قانونی و یا لوایحی به بخش خصوصی واگذار کند؛ اما این کمال بی تدبیری است که دخل و خرج خود را تنها در سال جاری ببینیم و سال های آینده را پیش بینی نکنیم.

    عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تصریح کرد:قطعا یکی از مواردی که می تواند درآمدها و هزینه ها را در سه بخش حقوق و دستمزد،کمک به صندوق های بازنشستگی و یارانه ها تراز کند؛این است که آن بخشی از یارانه ها که باید حذف شود،حذف شود و بار مالی ناشی از پرداخت یارانه ها حداقل به اندازه ۳ دهک کاهش یابد.

    گفتنی است؛ دادستان دیوان محاسبات در نامه ای به مسئولان دولت،از آنان خواست یارانه ۳ دهک بالای جامعه را طبق حکم قانون بودجه ۹۵ کل کشور، حذف کنند. بر این اساس دولت مکلف است زمینه اجرای این حکم را مهیا کند و اینکه گاهی گفته می شود شناسایی پردرآمدها ممکن نیست، اصل اجرای این حکم و تکلیف قانونی را منتفی نمی کند و زمانی که حکمی قانونی مصوب می شود دولت مکلف است مقدمات اجرای آن را نیز فراهم کند.


    Warning: Use of undefined constant getILikeThis - assumed 'getILikeThis' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/naftsara/public_html/1111/wp-content/themes/bayan/single-default.php on line 68
    انتهای پیام/مریم گلزاری نژاد

    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط نفت ساران در وب سایت منتشر خواهد شد

    پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

    پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد

    نظرات

    وارد کردن آدرس ایمیل اختیاری می باشد

    وارد کردن آدرس وبسایت اختیاری می باشد

    امروز شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۴
    • تـــازه ترین خبرهای نفت ساران
  • سرمقاله فرهنگی وهنری | خانه فیلم صنعت نفت ؛ نوسازی هوشمندانه فرهنگ در مسیر تحکیم خانواده
  • سرمقاله | سهل‌انگاری در ساحل، تهدیدی برای جان مردم و اعتبار مدیریت شهری
  • «آقای رئیس‌جمهور،کسانی باید سر جایشان بنشینند که سال‌ها با توجیه، سکوت یا تطهیر، در شکل‌گیری وضع موجود سهیمند»
  • سرمقاله|| از سالن‌های مشترک تا فضاهای تخصصی؛ چشم‌اندازهای عمرانی امور ورزش صنعت نفت چیست؟
  • تندیس زرین مدیر سال بر سینه بام نفت ایران؛ موفقیتی که با سکوت‌ها هم کمرنگ نشد
  • نامه شایسته به تاجگردون: سه دهه سیاست‌سازی در گچساران و ایران،مستند به عمق خیابان های باران زده دوگنبدان
  • سرمقاله | خودکشی؛ وقتی «تصمیم مدیریتی» به «علت مرگ» بدل می‌شود
  • نفت ساران سفر پزشکیان و تاجگردون را به استان کهگیلویه وبویر احمد تحریم کرد؛ وقتی پروژه‌های نمایشی هم‌زمان با سفر رئیس‌جمهور روی زخم مردم تصویر می سازند
  • صیانت از پناه پیشگیرانه سازمان حراست؛ پیوند امنیت سازمانی با تعالی سرمایه انسانی
  • نفت ساران تحلیل کرد؛ مسعود حسینی و بازتعریف نقش پژوهش در مسیر توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد
  • وقتی رضا قشقایی با تمام توان وارد میدان می شود
  • شایسته خطاب به نماینده دولت در فرمانداری گچساران: لیشتر در حاشیه توسعه؛ جاده‌ای ناایمن در قلب منابع ملی
  • گزارش نفت‌ساران | طرح نوین «فلش‌مموری فرهنگی»؛ ابتکار کم‌هزینه اما پُراثر امور فرهنگی نفت‌وگاز گچساران در تحکیم خانواده‌ها
  • به قلم بانو گلزاری؛ هم‌افزایی در خدمت تولید؛ همسویی حافظی‌نیا و تاجگردون در مسیر رشد گچساران
  • قنواتیان پاسخ دهد:آموزش و پرورش گچساران نیاز به روان‌شناس دارد نه بازپرس انضباطی/ اشک های دختر گچسارانی در یک مرکز آموزش وپرورشی
  • طُوف خیمه در نقدی بر اندیشه های غلط اجتماعی و مذهبی یک نماینده مجلس نوشت: شک نکنید رفتنی هستید
  • عدالت علوی هدف حمله سخیف نماینده مجلس؛ نهادهای دینی ونظارتی در آزمون پاسخگویی تاریخی/نهج‌البلاغه پاسخ داد: عدالت معیار حق است، نه ابزار سیاست
  • کتابخانه تاجگردون در محله عزاداران، سنگ‌فرش تبلیغات و آرامگاه حیوانات؛ سوءاستفاده از اعتماد مذهبی مردم گچساران
  • نفت در چنگ سیاست؛ ۱۶ حوزه‌ انتخابیه‌ای که قربانی تبانی نفت و قدرت شدند
  • نفت ساران دعوت می کند ؛ حضور پرشور امروز(چهارشنبه) مردم استان یاد و خاطره پدر بزرگوار شهید رستم دستار را در آرمستان سوق جاودانه خواهد ساخت