نفت ساران | آموزش ۳ هزار نفر برای اجرای فریضه امر به معروف

  • تاریخ انتشار خبر: شنبه, ۱۶ دی , ۱۳۹۶ | ۱۵:۴۶ | کد خبر : 34921 |
  •   

    دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر در کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای 3 هزار نفر در استان آموزشهای اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه ارائه شد.

    نفت ساران؛

    دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر در جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر استان گفت: تاکنون ۸۸ هزار نفر در استان در قالب گروه‌های طلایه داران،یادآوران و یاوران معروف جذب شده اند که از این تعداد برای ۳ هزار نفر آموزش‌های لازم مقدماتی این فریضه ارائه شده است.

    حسینیان از تشکیل اتاق فکر متشکل از اساتید دانشگاه‌ها، نخبگان و ائمه جمعه استان خبر داد و گفت: هدف از تشکیل این اتاق شناسایی معضلات اجتماعی و ارائه راهکار‌های لازم برای کاهش این آسیب‌ها است.

    وی افزود: از مجموع افراد آموزش دیده برای هزار نفر آنها کارت آمر به معروف و ناهی از منکر صادر شده است.

    حسینیان همچنین از تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر در ادارات، نهاد‌ها و تشکل‌های مردمی نظیر اصناف، اتحادیه‌ها، هیئت‌های مذهبی، کانون‌های مساجد و مراکز خصوصی استان خبر داد.

    استاندار کهگیلویه و بویراحمد هم با اشاره به برخی معضلات و آسیب‌های اجتماعی در جامعه از جمله افزایش طلاق و اعتیاد گفت: اگر به درستی معروف‌ها در جامعه ترویج و جلوی منکرات گرفته می‌شد در شرایط کنونی شاهد این مشکلات در جامعه نبودیم.

    احمدی با تاکید بر اینکه این شورا باید خروجی مناسبی داشته باشد افزود:هدف گذاری بر روی قشر جوان، بنیان خانواده، صنوف، مدارس و دانشگاه‌ها باید اولویت کاری این شورا و ستاد باشد.

    استاندار با بیان اینکه اگر این ستاد اصولی در مسیر درست حرکت نکند خروجی و دستاورد‌های لازم را ندارد گفت:برای تحقق اهداف این ستاد باید ابتدای راه از خودمان شروع کنیم تا بتوان تاثیرگذاری آن را در فرهنگ اجتماعی مردم شاهد باشیم.

    احمدی با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر تمام جوانب زندگی ما اعم از اخلاقی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی را در بر می‌گیرد بر نقش موثر خانواده تاکید کرد و افزود:باید بنیان خانواده را با طراحی نظام تربیتی و پرورشی درست و کارآمد مستحکم کرد تا رفتار‌های درست نظیر حس مسئولیت پذیری، اخلاق، ادب، نظم، پاکدستی و ایمان و تقوی در همان دوران کودکی شخصیت یک فرد شکل بگیرد.

    وی دور کردن مردم از اعتقادات و باور‌ها و ارزش‌های دینی با استفاده از ابزار‌های مختلف، تبلیغ ضد ارزش‌ها و ترویج منکرات در کشور را از حربه‌های دشمنان برشمرد و گفت:نهاد‌های و دستگاه‌های فرهنگی در کشور تاکنون کار‌هایی برای مقابله انجام داده اند که برای خنثی کردن آن‌ها نیاز به تلاش بیشتر با تکیه بر تعامل، همفکری و برنامه ریز درست و اصولی است.

    احمدی افزود: مجموعه استانداری این آمادگی را دارد تا ستاد و شورای امر به معروف و نهی از منکر استان را در پیشبرد اهدافش همراهی و کمک کند.

     


    Warning: Use of undefined constant getILikeThis - assumed 'getILikeThis' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/naftsara/public_html/1111/wp-content/themes/bayan/single-default.php on line 68
    انتهای پیام/مریم گلزاری نژاد
    برچسب ها:

    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط نفت ساران در وب سایت منتشر خواهد شد

    پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

    پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد

    نظرات

    وارد کردن آدرس ایمیل اختیاری می باشد

    وارد کردن آدرس وبسایت اختیاری می باشد

    امروز شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۴
    • تـــازه ترین خبرهای نفت ساران
  • سرمقاله فرهنگی وهنری | خانه فیلم صنعت نفت ؛ نوسازی هوشمندانه فرهنگ در مسیر تحکیم خانواده
  • سرمقاله | سهل‌انگاری در ساحل، تهدیدی برای جان مردم و اعتبار مدیریت شهری
  • «آقای رئیس‌جمهور،کسانی باید سر جایشان بنشینند که سال‌ها با توجیه، سکوت یا تطهیر، در شکل‌گیری وضع موجود سهیمند»
  • سرمقاله|| از سالن‌های مشترک تا فضاهای تخصصی؛ چشم‌اندازهای عمرانی امور ورزش صنعت نفت چیست؟
  • تندیس زرین مدیر سال بر سینه بام نفت ایران؛ موفقیتی که با سکوت‌ها هم کمرنگ نشد
  • نامه شایسته به تاجگردون: سه دهه سیاست‌سازی در گچساران و ایران،مستند به عمق خیابان های باران زده دوگنبدان
  • سرمقاله | خودکشی؛ وقتی «تصمیم مدیریتی» به «علت مرگ» بدل می‌شود
  • نفت ساران سفر پزشکیان و تاجگردون را به استان کهگیلویه وبویر احمد تحریم کرد؛ وقتی پروژه‌های نمایشی هم‌زمان با سفر رئیس‌جمهور روی زخم مردم تصویر می سازند
  • صیانت از پناه پیشگیرانه سازمان حراست؛ پیوند امنیت سازمانی با تعالی سرمایه انسانی
  • نفت ساران تحلیل کرد؛ مسعود حسینی و بازتعریف نقش پژوهش در مسیر توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد
  • وقتی رضا قشقایی با تمام توان وارد میدان می شود
  • شایسته خطاب به نماینده دولت در فرمانداری گچساران: لیشتر در حاشیه توسعه؛ جاده‌ای ناایمن در قلب منابع ملی
  • گزارش نفت‌ساران | طرح نوین «فلش‌مموری فرهنگی»؛ ابتکار کم‌هزینه اما پُراثر امور فرهنگی نفت‌وگاز گچساران در تحکیم خانواده‌ها
  • به قلم بانو گلزاری؛ هم‌افزایی در خدمت تولید؛ همسویی حافظی‌نیا و تاجگردون در مسیر رشد گچساران
  • قنواتیان پاسخ دهد:آموزش و پرورش گچساران نیاز به روان‌شناس دارد نه بازپرس انضباطی/ اشک های دختر گچسارانی در یک مرکز آموزش وپرورشی
  • طُوف خیمه در نقدی بر اندیشه های غلط اجتماعی و مذهبی یک نماینده مجلس نوشت: شک نکنید رفتنی هستید
  • عدالت علوی هدف حمله سخیف نماینده مجلس؛ نهادهای دینی ونظارتی در آزمون پاسخگویی تاریخی/نهج‌البلاغه پاسخ داد: عدالت معیار حق است، نه ابزار سیاست
  • کتابخانه تاجگردون در محله عزاداران، سنگ‌فرش تبلیغات و آرامگاه حیوانات؛ سوءاستفاده از اعتماد مذهبی مردم گچساران
  • نفت در چنگ سیاست؛ ۱۶ حوزه‌ انتخابیه‌ای که قربانی تبانی نفت و قدرت شدند
  • نفت ساران دعوت می کند ؛ حضور پرشور امروز(چهارشنبه) مردم استان یاد و خاطره پدر بزرگوار شهید رستم دستار را در آرمستان سوق جاودانه خواهد ساخت