• تاریخ انتشار خبر: پنجشنبه, ۹ مرداد , ۱۴۰۴ | ۰۰:۲۵ | کد خبر : 62721 |
  •   

    نفت ساران خبر داد؛ دکتر امین درخشان مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد : شورای اطلاع‌رسانی باید با انسجام و هوشمندی، هدایت‌گر افکار عمومی باشد.

    نفت ساران؛

    به گزارش نفت ساران به نقل از روابط عمومی فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ، دکتر امین درخشان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر نقش مؤثر نخبگان رسانه‌ای در سیاست‌گذاری فرهنگی و رسانه‌ای استان، خواستار بهره‌گیری هدفمند از ظرفیت رسانه‌ها برای اقناع افکار عمومی شد.

    امین درخشان که در نشست شورای اطلاع‌رسانی استان سخن می‌گفت، اظهار داشت: «استان کهگیلویه و بویراحمد نسبت به بسیاری از استان‌های دیگر از نظر فعالیت‌های رسانه‌ای و حضور در فضای مجازی وضعیت مناسبی دارد، اما این ظرفیت باید در راستای اقناع و آگاه‌سازی افکار عمومی سامان‌دهی و هدایت شود.»

    دبیر شورای اطلاع‌رسانی استان با بیان اینکه نقش این شورا در تبیین مسائل فرهنگی و هماهنگی رسانه‌ای بسیار کلیدی است، افزود: «ضروری است در مسیر ارتقای سیاست‌گذاری فرهنگی، از اندیشه نخبگان رسانه‌ای بهره گرفته شود؛ نخبگانی که شناخت عمیق‌تری از دغدغه‌های فرهنگی مردم دارند.»

    درخشان همچنین با اشاره به در پیش بودن روز خبرنگار، گفت: «با همکاری همه دستگاه‌ها، امسال برنامه‌هایی در خور شأن جامعه رسانه‌ای استان برگزار خواهد شد. باید از نگاه نمادین فاصله بگیریم و به‌طور واقعی از خبرنگاران پشتیبانی کنیم. حمایت از جایگاه خبرنگار، فقط با گرامیداشت یک روز ممکن نمی‌شود، بلکه نیازمند همراهی واقعی نهادهاست.»

    مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ادامه داد: «پس از دوران دفاع مقدس، رسالت رسانه‌ها و مسئولیت نهادهای فرهنگی برای روشنگری و افزایش آگاهی عمومی بیشتر شده است و این نیازمند سیاست‌گذاری دقیق و استمرار در تصمیم‌گیری‌های کلان فرهنگی است.»

    وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به هفته دولت، گفت: «در هفته دولت، باید خدمات نظام با بیانی اقناعی، امیدآفرین و دقیق به مردم منتقل شود؛ امری که بدون طراحی پیوست رسانه‌ای و همراهی رسانه‌ها، محقق نخواهد شد.»

    در پایان این نشست، امین درخشان از اعضای شورای اطلاع‌رسانی خواست پیشنهادهای خود را برای برنامه‌های مرتبط با روز خبرنگار و سیاست‌گذاری رسانه‌ای هفته دولت ارائه دهند تا تصمیم‌گیری نهایی به‌صورت جمعی و با مشارکت دستگاه‌ها انجام شود.


    Warning: Use of undefined constant getILikeThis - assumed 'getILikeThis' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/naftsara/public_html/1111/wp-content/themes/bayan/single-1.php on line 73

    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط نفت ساران در وب سایت منتشر خواهد شد

    پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

    پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد

    نظرات

    وارد کردن آدرس ایمیل اختیاری می باشد

    وارد کردن آدرس وبسایت اختیاری می باشد

    امروز شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴
    • تازه ترین خبرهای ورزشی نفت ساران