

فرج اله استلاحی بخشدار مرکزی به همراه مسئول فنی بخشداری از بهسازی معابر روستای آبشیرین بازدید و ضمن دیدار با مردم این روستا مسائل و مشکلات موجود را مورد بحث و بررسی قرار دادند. به گزار ش نفت ساران،استلاحی در حاشیه این بازدید حضور در روستاهای تابعه و بررسی و کارشناسی مسائل و مشکلات روستاها ...

فرج اله استلاحی بخشدار مرکزی به همراه مسئول فنی بخشداری از بهسازی معابر روستای آبشیرین بازدید و ضمن دیدار با مردم این روستا مسائل و مشکلات موجود را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
به گزار ش نفت ساران،استلاحی در حاشیه این بازدید حضور در روستاهای تابعه و بررسی و کارشناسی مسائل و مشکلات روستاها در جهت ارائه راهکارهای مناسب را از اولویت برنامه های مسئولین بخشداری برشمرد.
وی با تاکید بر این مطلب که دهیاران به عنوان رابطین مسئولین و روستائیان می باشند اظهار داشت : دهیار در روستا نقش شهردار در شهر را ایفا می کند و می بایست همه مسائل عمرانی، اجتماعی، فرهنگی، هنری و آموزشی برای مردم روستا در نظر گرفته شود و مشکلات موجود نیز به مسئولین برای حل و فصل ارائه گردد.
بخشدار مرکزی گچساران اجرایی شدن طرحها و برنامه های پیش بینی شده برای عمران و آبادانی روستا ها را مستلزم همدلی و مشارکت مردم و مسئولین دانست و گفت : بخشداری از هیچ گونه حمایت و همکاری در راستای خدمات دهی مطلوب و عمران و ابادی در روستا ها دریغ نخواهد نمود .
وی در ادامه از شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران به جهت همکاری با بخشداری مرکزی در بهسازی معابر این روستا تقدیر و تشکر کرد.
شایان ذکر است بخشدار مرکزی با تعدادی از خانواد های نیازمند روستا نیز دیدار و مشکلات آنها را مورد بررسی قرار داد.

Warning: Use of undefined constant getILikeThis - assumed 'getILikeThis' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/naftsara/public_html/1111/wp-content/themes/bayan/single-1.php on line 73