به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نفت ساران ایوب رضایی در گفتوگو یی خبری، اظهار داشت: طبق مصوبه ۹۲۷ شورای عالی آموزش و پرورش ۱۰ درصد نظر دانش آموز، ۳۵ درصد عملکرد تحصیلی، نتایج آزمونهای مشاورهای ۳۰ درصد، ۱۰ درصد نظر معلم، ۵ درصد نظر والدین و ۱۰ درصد نیز نظر مشاور از جمله ملاکها و عوامل تاثیرگذار در هدایت تحصیلی دانش آموزان است.
وی با اشاره به پرطرفدار بودن رشته تجربی در استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: بعد از اجرای مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش در زمینه هدایت تحصیلی، برخی دانش آموزان و اولیاء آنان دغدغه و اعتراض داشتند و به آموزش و پرورش مراجعه کردند که سعی بر این داریم دغدغه اولیاء را کاهش دهیم.
رضایی ابراز کرد: دانش آموزانی معدل بالای ۱۸ دارند و نسبت به هدایت تحصیلی اعتراض دارند به ادارت آموزش و پرورش شهرستانها و مناطق محل تحصیل خود مراجعه تا شکایت آنان در کمیته هدایت تحصیلی طرح و رسیدگی شود.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: به طور حتم در صورتی از دانش آموزی حقی تضییع شده باشد یعنی به طور مثال مشاور مدرسه نسبت به دادن امتیاز اشتباهی داشته باشد موضوع بررسی و وی به رشته تجربی هدایت میشود.
رضایی تصریح کرد: برخی دانش آموزان طبق برنامه هدایت تحصیلی اولویت دوازدهم آنان رشته تجربی است و در حالی نه استعداد و نه وضعیت تحصیلی مطلوبی دارند متقاضی رشته تجربی هستند که به طور حتم در صورت تحصیل در این رشته در آینده با مشکل روبهرو میشود.
روز گذشته گزارشی با عنوان “خداحافظی اجباری بابهداشت ودرمان/انتخاب اختیاری رشته تجربی در کهگلویه وبویر احمد ممنوع شد”بر روی خروجی خبرگزاری تسنیم کهگیلویه و بویراحمد قرار گرفت که مورد توجه مسئولان آموزش و پرورش این قرار گرفت و در کمترین زمان ممکن تصمیم به تعیین تکلیف دانش آموزان معترض به هدایت تحصیلی گرفتند.