نفت ساران | تعامل مردم و مسئولان شاه كليدتحول درنظام سلامت

  • تاریخ انتشار خبر: یکشنبه, 24 جولای , 2016 | 04:49 | کد خبر : 15693 |
  •   

    افزایش شاخص های سلامت و امید به زندگی در استان نیازمند مشارکت و تعامل مردم، مسئولان و فعالان نظام سلامت است. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نفت ساران ؛هر چند زیرساخت های نظام سلامت در این استان با اجرای طرح تحول سلامت بهبود چشمگیر یافت اما افزایش روز افزون بیماری های غیرواگیر مانند بیماری های ...

    نفت ساران؛

    افزایش شاخص های سلامت و امید به زندگی در استان نیازمند مشارکت و تعامل مردم، مسئولان و فعالان نظام سلامت است.

    به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نفت ساران ؛هر چند زیرساخت های نظام سلامت در این استان با اجرای طرح تحول سلامت بهبود چشمگیر یافت اما افزایش روز افزون بیماری های غیرواگیر مانند بیماری های سرطان، قلبی عروقی و دیابت از سویی و اخلال در اجرای برخی طرح های عمرانی لزوم تعامل مردم و مسئولان با فعالان نظام سلامت را بیشتر کرده است.

    متولیان سلامت می گویند: زیرساخت های خوب نظام سلامت تنها بخشی از سلامت مردم را تامین می کند و اصلاح تغذیه و سبک زندگی مردم برای تحقق افزایش امید به زندگی ضروری است.
    رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر ۵۰ تا ۶۰ نفر مبتلا به بیماری سرطان در این استان شناسایی شده است.

    رضا چمن با اشاره به شناسایی ۴۰۵ بیمار سرطانی در کهگیلویه و بویراحمد، بیان کرد: بیشترین آمار بیماران سرطانی در این استان مربوط به سرطان معده است.

    وی با اشاره به برنامه های مهم دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد برای مقابله با شیوع بیماری سرطان، اظهار کرد: جذب پزشکان متخصص، ارتقای دانش و توانمندی تیم درگیر دانشگاه علوم پزشکی استان با سرطان، تجهیز و فعالیت مرکز پزشکی هسته ای، شیمی درمانی و اشعه درمانی در این حوزه را از مهمترین برنامه های دانشگاه برای کنترل سرطان در استان دانست.

    چمن اظهار کرد: آموزش مردم و تشخیص زودرس نیز تا حدود زیادی ابتلا به بیماری سرطان را کاهش می دهد.

    وی عنوان کرد: ماشینی شدن زندگی، جایگزینی غذاهای پرکالری و کم حجم از قبیل فست فودها به جای غذاهای پرحجم و فیبردار عامل اصلی افزایش ابتلا به بیماری سرطان در ایران است.

    کارشناس بیماری های خاص شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیماری های قلبی عامل ۴۳درصد مرگ و میر ها در این استان است.

    ظفر پریسایی افزود: کاهش استرس، عدم مصرف دخانیات، تحرک بدنی و اصلاح رژیم غذایی روزانه از راهکارهای پیشگیری از بیماری های قلبی است.

    وی اظهار کرد: مصرف میوه و سبزی،ماهی به جای گوشت قرمز، مصرف روغن های مایع برای پیشگیری از این بیماری خطرناک ضروری است.

    رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت:نتایج بررسی های انجام شده در طرح بیماریابی نشان می دهد بیش از ۱۷ در صد جمعیت بالای ۳۰ سال ساکن در مناطق روستایی و ۱۰ درصد از اهالی مناطق شهری این استان به بیماری فشار خون بالا مبتلا هستند.

    چمن افزود: با توجه به اهمیت بیماری فشارخون به عنوان یکی از مهمترین دلایل بیماری های قلبی افزود: فرهنگ سازی برای اصلاح رژیم غذایی و تحرک بدنی از برنامه های در دست اجرا برای کنترل فشارخون است.

    وی تصریح کرد: تمام این بیماران با مشارکت بهورزان و خانه های بهداشت کهگیلویه و بویراحمد از خدمات آموزشی، بهداشتی و تست فشارخون به صورت ماهیانه بهره مند هستند.

    وی اظهار کرد: این بیماران در صورت نیاز به پزشکان متخصص معرفی می شوند تا از خدمات درمانی تکمیلی بهره مند شوند.

    چمن بیان کرد:کنترل وزن یکی از مهمترین راه های پیشگیری از فشارخون است.

    رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ابراز داشت: آمار بالای ابتلا به اضافه وزن( ۳۰ درصد مردان و ۵۰ درصد بانوان) در کهگیلویه و بویراحمد هشداری برای پیشگیری از عوارض جبران ناپذیر این بیماری مهلک و کشنده است.

    وی ورزش منظم روزانه به ویژه پیاده روی تند به مدت ۱۵۰ دقیقه در هفته را از راهکارهای کنترل وزن بیان کرد.

    چمن با اشاره به بیماران بستری در بیمارستان ها به دلیل بیماری فشارخون و آسیب دیدگی جدی اعضای حیاتی بدن آنها مانند قلب، مغز، چشم و کلیه برلزوم توجه به پیشگیری از این بیماری تاکید کرد.

    وی گفت:فشارخون کمتراز ۹۰ میلی متر جیوه و بالای ۱۴۰ میلیمتر جیوه بیماری محسوب می شود.

    رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: تاکنون ۱۴ هزار و ۲۰۰ بیمار دیابتی در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر این استان شناسایی شده استکه سه هزار و ۲۰ نفر آن گچسارانی است.

    رضا چمن با اشاره به خاموش بودن بیماری دیابت در مراحل نخست افزود: این افراد با غربالگری خانه به خانه مناطق روستایی و شهرهای کوچک کهگیلویه و بویراحمد شناسایی شده است و آمار واقعی مبتلایان بسیار بیشتر از این است.

    وی با یادآوری اهمیت غربالگری دیابت برای افراد بالای ۳۰ سال تصریح کرد: اجرای طرح آزمایش خون برای شناسایی بیماران دیابتی در مراکز درمانی حاشیه شهرها از برنامه های علوم پرشکی برای شناسایی بیماران است.

    رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج بیان کرد: اصلاح رژیم غذایی،کنترل وزن، ورزش، انجام آزمایش برای افراد بالای ۳۰ سال به صورت سالیانه از راهکارهای کنترل این بیماری است.

    وی زنان باردار، افراد با زمینه ارثی این بیماری، توده بدنی بالای ۳۰ را از افراد پرخطر برای ابتلای به بیماری دیابت ذکر کرد.

    مدیرکل تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد گفت: تامین اجتماعی این استان ۷۰۰میلیارد ریال مطالبات نزد دستگاه های اجرایی و دولتی دارد.

    عباس نورمحمدی بدهکاران به این سازمان خواست با پرداخت به موقع حق بیمه نیروی کار خود مسیر خدمات رسانی به بیمه شدگان تامین اجتماعی را هموارتر کنند.

    وی اظهارکرد :به بخشی از پرداخت های تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد به دلیل وصول نشدن به موقع مطالبات از دستگاه های اجرایی دولتی و خصوصی با استفاده از تسهیلات بانکی دولتی پرداخت می شودکه شتاب بخشی این مطالبات گامی در جهت کمک به این سازمان خودکفاست.

    معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: متولیان بخش سلامت برای تامین اعتبار بدهکاری به دستگاه های خدمات رسان با مشکل روبه روست.

    امام بخش قائدی افزود: علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد ۲۸۰ میلیارد ریال به شهرداری های این استان بدهکار است.

    وی اظهار کرد:این بدهی که مربوط به سال های گذشته تاکنون است نیازمند توجه مسئولان بخش سلامت و متولیان دستگاه های خدمات رسان برای چلوگیری از اخلال در روند اجرای پروژه های بخش سلامت است.

    وی با اشاره به راکد بودن طرح پزشک سلامت در گچساران افزود: تامین نیرو و زیرساخت های ساختمانی مورد نیاز این طرح نیازمند توجه است.

    مدیر امور بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: :یک میلیون و ۵۶۵ هزار بیمار در این استان از مزایای طرح تحول نظام سلامت از ابتدای شروع این طرح تاکنون بهره مند شده اند.

    امیر رشیدی افزود: از این تعداد یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از خدمات درمان سرپایی و ۱۶۵ هزار نفر از خدمات بستری طرح تحول سلامت در کهگیلویه و بویراحمد استفاده کردند.

    رئیس امور بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد:از ابتدای طرح تحول نظام سلامت ۱۰۰ پزشک متخصص، ۱۲۵ پرستار و ۳۵ ماما به پرسنل مراکز درمانی این استان افزوده شد.

    مدیر امور بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۶۴۰ میلیارد ریال اعتبار از ابتدای طرح تحول سلامت تاکنون برای تجهیز بیمارستان های این استان هزینه شد.

    وی افزود: این اعتبار برای خرید تجهیزاتی مانند اندوسکوپی، رادیولوژی،سی تی اسکن، ام آر آی، راه اندازی تخت های ویژه، نوسازی تخت های موجود،تجهیزات گرمایشی، سرمایشی و تامین آمبولانس برای چهار بیمارستان در شهر یاسوج( شهید بهشتی و امام سجاد)، شهید رجایی شهر دوگنبدان و امام خمینی دهدشت (ره)هزینه شده است.

    وی اظهار کرد: از ابتدای طرح تحول سلامت در اردیبهشت سال ۹۳ تاکنون ۱۴۱ تخت بیمارستانی نوسازی، ۲۵ تخت ویژه راه اندازی و ۲۳ دستگاه آمبولانس به ناوگان فوریت های پزشکی این استان افزوده شد.

    معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۸۵ طرح بهداشتی و درمانی این استان در دولت یازدهم بهره برداری شد.

    امام بخش قائدی افزود: ساخت ۷۰ خانه بهداشت، تعمیر ۲۰۰ خانه بهداشت دیگر،احداث چهار پایگاه اورژانس جاده ای،کلنیک دندان پزشکی یاسوج، کلنیک متخصصان باشت،دو مرکز جامع درمانی گچساران و زایشگاه دیشموک از مهمترین طرح های بهره برداری شده بخش بهداشت و درمان کهگیلویه و بویراحمد در سه سال گذشته است.

    وی اظهار کرد: از ابتدای دولت یازدهم تاکنون ۳۱۸ میلیارد ریال اعتبار برای زیرساخت های درمانی این استان هزینه شده است .

    معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: هم اکنون ۳۵ پروژه بزرگ زیرساخت های بهداشت و درمان در این استان در حال اجراست.

    قائدی ابراز کرد: ساخت بیمارستان سوختگی در شهرستان های گچساران و بویراحمد و احداث سه کلنیک متخصصان در شهرهای دوگنبدان، دهدشت و یاسوج از مهمترین پروژه های درمانی بهداشت و درمان در کهگیلویه و بویراحمد است.

    وی میزان اعتبار مورد نیاز تکمیل این طرح ها را ۶۲۰ میلیارد ریال برآورد کرد.

    معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۴۱۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل سه بیمارستان در حال ساخت این استان اختصاص یافت.

    امام بخش قائدی افزود: این میزان اعتبار برای تکمیل عملیات اجرایی سه بیمارستان در شهرهای یاسوج، دوگنبدان و باشت از محل یک درصد ارزش افزوده تخصیص یافته است.

    کاهش ۵۰درصدی اعزام بیماران به خارج از این استان از مهمترین دستاوردهای طرح تحول نظام سلامت در کهگیلویه و بویراحمد است.

    مدیر امور بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت:کاهش هفت درصدی جراحی های سزارین و افزایش قابل توجه پرونده های پوشش بیمه تکمیلی از دستاوردهای مهم طرح ملی تحول سلامت در این استان است.

    مدیر امور بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: شاخص اعزام بیماران در این استان نسبت به سال ۹۳ کاهش چشمگیر یافته است.

    امیر رشیدی افزود: قبل از اجرای طرح تحول نظام سلامت به ازای هر یکهزار بیمار یازده و نیم نفر و هم اکنون به ازای هر یکهزار نفر شش و نیم نفر به خارج از کهگیلویه و بویراحمد برای دریافت خدمات درمانی اعزام می شوند.

    وی اظهار کرد: افزایش سه برابری پرونده های پوشش بیمه تکمیلی از دیگر دستاوردهای مهم این طرح در استان بوده است.

    رشیدی گفت: پرونده های بیمه تکمیلی این استان که در دو سال گذشته دو و ۲۴ در صد بوده هم اکنون به شش و هفت درصد افزایش یافته است.

    رشیدی بیان کرد: شاخص زایمان ها با جراحی سزارین که در دو سال اخیر ۴۶درصد بود هم اکنون به ۳۹درصد کاهش یافته است.

    رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: بعد از اجرای طرح تحول سلامت تاکنون در این استان مرگ و میر مادران باردار ۵۰ درصد کاهش یافته است.

    رضا چمن افزود: بر اساس اسناد پزشکی تا قبل از اجرای طرح تحول نظام سلامت در کهگیلویه و بویراحمد سالانه هفت مورد مرگ و میر مادران باردار بعلت عوارض بارداری در این استان اتفاق افتاده است.

    مدیریت درمان تامین اجتماعی کهگیلویه وبویراحمد گفت: تامین اجتماعی این استان در یک ساله گذشته یک هزار میلیارد ریال برای خدمات درمانی و خرید تجهیزات هزینه کرده است.

    پیام اکبری افزود: ۶۰درصد از این اعتبار برای ویزیت پزشکان عمومی و متخصص، بستری رایگان و دیگر خدمات درمانی نظیر دندان پزشکی در چهار مرکز درمانی کهگیلویه و بویراحمد هزینه شد.

    وی اظهار کرد:بیش از ۴۶۰ هزار نفر در مراکز درمانی تامین اجتماعی پزشکان عمومی، ۱۵۰ هزار ویزیت متخصصان و انجام ۲۳ هزار مورد بستری از جمله خدمات تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد یک ساله گذشته بوده است.

    مدیریت درمان تامین اجتماعی کهگیلویه وبویراحمد تصریح کرد: سه دستگاه سونوگرافی، چهار یونیت دندان پزشکی، اکو، تجهیزات آزمایشگاهی و تست ورزش برای کلنیک های تخصصی خریداری نصب شد.

    وی بیان کرد:روزانه ۲هزار و ۵۰۰بیمارد پلی کلینیک تخصصی یاسوج، یک هزار و ۵۰۰در پلی کلینیک دوگنبدان و یک هزار نفر در درمانگاه تامین اجتماعی دهدشت پذیرش می شوند.

    اکبری ابراز کرد:در بخش درمان غیرمستقیم ۳۰۰مرکز شامل مراکز بیمارستانی،پزشکان عمومی ، تخصصی،آرمایشگاه ها داروخانه ، سایر مراکز درمانی تخصصی بخش خصوصی طرف قرارداد مدیریت درمان تامین اجتماعی کهگیلویه وبویراحمد هستند.

    وی توسعه بیمارستان ۵۰ تختی مرکز استان به ۹۶ تخت از اولویت های افزایش زیرساخت های درمانی کهگیلویه و بویراحمد در سال ۹۵ است.

    نورمحمدی اظهار کرد: ۹۱ هزار و ۵۰۰ بیمه شده اصلی و خانواده آنها با جمعیت ۳۲۰هزار نفر از خدمات بیمه تامین اجتماعی این استان بهره مند هستند.

    ۸۵۰ تخت بیمارستانی دولتی، ۱۵۰ تخت خصوصی، ۳۵۰ خانه بهداشت، ۷۰ مرکز درمانی از جمله زیرساخت های بهداشت و درمان کهگیلویه و بویراحمد است.

    ۶۰۰ پزشک عمومی و دندان پزشک، ۲۵۰ پزشک متخصص و فوق تخصص در این استان به مردم خدمت می کنند.

    استان کهگیلویه و بویراحمد در جنوب غربی ایران حدود ۷۰۰ هزار نفر جمعیت دارد./خبرنگاران جوان


    Warning: Use of undefined constant getILikeThis - assumed 'getILikeThis' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/naftsara/public_html/1111/wp-content/themes/bayan/single-default.php on line 68
    انتهای پیام/مریم گلزاری نژاد
    برچسب ها:

    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط نفت ساران در وب سایت منتشر خواهد شد

    پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

    پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد

    نظرات

    وارد کردن آدرس ایمیل اختیاری می باشد

    وارد کردن آدرس وبسایت اختیاری می باشد

    امروز شنبه ۱ دی ۱۴۰۳
    • تـــازه ترین خبرهای نفت ساران
  • امور فرهنگی و هنری نفت و گاز گچساران به استقبال بلندترین شب سال رفت
  • بیانات نماینده ولی فقیه در استان خوزستان پایانی بر فتنه فرهنگی موحد و اخراجی مجلس یازدهم
  • دکتر رضا قشقایی روز ملی حمل و نقل را به رانندگان دوگنبدانی تبریک گفت
  • کمک نفس امین گنجون و سید ایرج کاظمی جو به احیاء نمایندگی سینمای جوانان ایران با کارگاه های عکاسی،تدوین و فیلمنامه نویسی در گچساران
  • مشکلات همشهریان باشتی به شعبان بامخ تاجگردون نماینده آن حوزه گزارش می شود
  • بیانات در دیدار هزاران نفر از اقشار مختلف مردم درباره تحولات منطقه
  • یادمان شهید گمنام شرکت بهره برداری نفت وگاز گچساران در هفتمین روز، میزبان مردم و مسئولان
  • نتیجه بیستمین دوره انتخابات نماینده مدیران مسئول در هیات نظارت بر مطبوعات اعلام شد
  • دکتر مسلم کرمی خبر داد : طرح “شهر نماز” در شرکت ملی نفت ایران،با همت و ابتکار امور فرهنگی و هنری شرکت بهره برداری نفت وگاز گچساران برگزار می شود
  • از نمازگزاران نشسته جزیره مجنون تا حاج ملک حسین، فرمانده میدان حراست از صنعت نفت وگاز کشور در گچساران + فیلم
  • ابراهیم پیرامون مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب حکم علی اکبر حافظی نیا را در شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران امضاء کرد
  • همزمان با تشیع ٣٠٠ شهید گمنام در سراسر کشور و حضور حُزن انگیز مردم و مسئولان شهرستان گچساران، شهید گمنام در یادمان شرکت بهره برداری نفت وگاز گچساران تدفین شد +فیلم
  • نفت ساران به اظهارات پرابهام الیاس حضرتی در خصوص بنزین پاسخ داد
  • صحابه امام عصر (عج) شهید گمنام به همت غلامرضا کمالی و ناصر صالحی تدفین می شود + دعوت نامه
  • امین درخشان تنها مدیر جوان کارآمد و با کفایت استان کهگیلویه و بویراحمد مزد تلاش هایش را از رحمانی گرفت
  • مردم و مسئولان شهرستان گچساران در استقبال تشیع و بدرقه، به شهدای گمنام خوش آمد گفتند+فیلم
  • همزمان با سراسر کشور و باهدف حمایت از محور مقاومت در گچساران برگزار شد ‌؛محکومیت کشتار جنایت‌کارانه آمریکا و رژیم صهیونیست کودک کش
  • امین گنجون نماد شایسته سالاری در فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گچساران از دکتر مسعود حسینی حکم گرفت
  • آئین رونمایی از نخستین کتاب شخصی نماز کودکان به همت امورفرهنگی و هنری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران برگزار شد+فیلم
  • در سالروز ۵آذر تاسیس بسیج ؛ تجدید میثاق مسئولان،بسیجیان و مردم شهرستان گچساران با رهبری + فیلم