• تاریخ انتشار خبر: دوشنبه, 6 فوریه , 2017 | 20:43 | کد خبر : 24732 |
  •   

    در این مقاله نگاهی به نقاط ضعف و قوت بهترین لپ‌ تاپ‌های ارائه شده در سال ۲۰۱۶ می‌اندازیم و سپس کاملترین لپ تاپ‌های عرضه شده را مورد بررسی قرار می‌دهیم. به گزارش نفت ساران ،تحقیق در مورد خرید برخی از ملزومات زندگی کاری بسیار عقلانی است. این موضوع در مورد بعضی از دستگاه‌های مصرفی مانند ...

    نفت ساران؛

    در این مقاله نگاهی به نقاط ضعف و قوت بهترین لپ‌ تاپ‌های ارائه شده در سال ۲۰۱۶ می‌اندازیم و سپس کاملترین لپ تاپ‌های عرضه شده را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

    به گزارش نفت ساران ،تحقیق در مورد خرید برخی از ملزومات زندگی کاری بسیار عقلانی است. این موضوع در مورد بعضی از دستگاه‌های مصرفی مانند گوشی نیز صدق می‌کند. مثلا برای خرید یک گوشی ممکن است افراد صرفا به سیستم عامل دقت کنند و یا اینکه قدرت پردازنده، صفحه نمایش و مشخصات دوربین نیز برایشان حائز اهمیت باشد. اما این داستان برای لپ تاپ‌ها قدری متفاوت است، چرا که لپ‌تاپ‌ها مصارفی حرفه‌ای‌تر از گوشی‌ها دارند و دامنه سخت افزاری آن‌ها نیز به مراتب بیشتر و انتظار هر کاربر از یک لپ تاپ ممکن است کاملا متفاوت باشد.

    سال ۲۰۱۶ پر بود از لپ ‌تاپ‌هایی رده بالا با مشخصه‌هایی مانند: سخت افزار قوی، طراحی زیبا، بدنه‌ فلزی و باریک، صفحه نمایش با وضوح زیاد و همچنین انعطاف پذیری بالا.

    برخی از لپ تاپ‌های عرضه شده دارای کیبورد‌های مفهومی بودند، کیبورد‌هایی سرد و بی روح که راه خود را از راه آزمایشگاه‌های R&D به دست مصرف کننده رساندند. همچنین بعضی از لپ تاپ‌ها از پردازنده‌های منسوخ شده‌ای بهره می‌بردند. به علاوه اینکه، جانمایی عجیب وب‌کم و حذف برخی از پورت‌های محبوب از نقاط ضعف آن‌ها محسوب می‌شد. چنین لپ تاپ‌هایی به جای اینکه لپ تاپ سال ۲۰۱۶ باشند، به یک محصول فاقد مزیت تجاری تبدیل شده‌اند.

    mac book pro

    مک بوک پرو ۲۰۱۶ ممکن است جزو بهترین‌های سال پیش باشد؛ طراحی مدرن، استفاده از ویژگی Touch bar، عدم به‌کار بردن پورت‌های USB قدیمی، استفاده از درگاه Thunderbolt و پورت‌های کارت SD از ویژگی‌های برجسته آن است. مک بوک ۱۲ اینچی را می‌توان به عنوان مک بوک ایر جدید در نظر گرفت؛ اما ضعف‌هایی دارد. این لپتاپ به اندازه‌ی مک بوک ایر قوی نیست و تنها از یک درگاه USB از نوع C پشتیبانی می‌کند. با اینکه USB-C تکنولوژی جدیدی است، ولی هنوز خیلی از دستگاه‌ها این استاندارد را ندارند.

    اما مک بوک هالپ تاپ‌هایی با مزیت تجاری بالا هستند و اقبال خوبی بین کاربران دارند. لپ تاپ‌های رده بالای ویندوزی نیز از کیفیت بسیار خوبی برخوردارند و برخی از آن‌ها به شدت توصیه می‌شوند؛ اما بعضی نیز با ضعف‌هایی همراه هستند.

    hp spectre 360

    اچ اپی اسپرستری لپ تاپ رده بالایی است که مجهز به نسل هفتم پردازنده اینتل است و هر دو پورت USB نوع A و C را پشتیبانی می‌کند؛ اما فاقد اسلات کارت SD و درگاه HDMI است.

    Lenovo Ypoga 910

    لپ تاپ لنو یوگا ۹۱۰دارای صفحه نمایش ۴K است که به لطف تکنولوژی لولای بندساعتی «watchband hinge» سبب می‌شود تا لپ تاپ چرخش ۳۶۰ درجه‌ای داشته باشد، مضاف بر اینکه لنوو آن را به پردازنده‌های سری Core i نسل هفتم اینتل مجهز کرده است. اما نقاط ضعفی هم دارد و آن هم، یک فن پر سر و صدا و صفحه کلیدی آزار دهنده است.

    surface book 2016

    از طرفی سرفیس بوک خیلی عالی بودند؛ اما ضعف‌هایی نیز داشتند. آن‌ها مقداری از لحاظ وزنی سنگین هستند و قیمتی بالایی نیز دارند.

    dell xps

    لپ تاپ Dell XPS 13 می‌تواند نزدیک‌ترین گزینه به لپ تاپ منتخب ۲۰۱۶ باشد، اما جانمایی وب کم بسیار عجیب و نامتعارف است و ضعف دیگر آن فقدان سنسور اثر انگشت و حسگر دوربین برای احراز هویت است؛ اما ویندوز ۱۰ سازگاری خوبی بر روی این دستگاه دارد.

    سیستم عامل مک در حال حاضر بسیار کاربر پسند است و دستیار صوتی سیری نقطه عطف آن محسوب می‌شود. اما یکی از اشکالات جدیدی که مک اخیرا با آن روبرو شده، چیزی جز بدافزار‌های جاسوسی و باجگیر نیست. این اتفاق در ماه مارس گذشته برای سیستم عامل مک افتاد.

    در کل چیزی می‌توان نتیجه گرفت که لپ تاپ‌ها در سال ۲۰۱۶ کامل نبودند؛ اما هر کدام برای مصارف خاصی ساخته شده بودند. به همین دلیل نمی‌توان لپ تاپ کاملی را برای سال ۲۰۱۶ نام برد.

    از خانواده مک‌ها، مک بوک ایر باریک بود و بدنه شفافی داشت و به قابلیت‌های زیادی مجهز بود؛ اما مک بوک پرو کاربر‌پسند‌تر نشان داد و پورت‌های بیشتری را نسبت به مک بوک ایر داشت و همچنین جوانب مثبت بیشتری برای ساخت آن در نظر گرفته شد.

    از لپ تاپ‌های مجهز به سیستم عامل ویندوز، لپ تاپ‌های زیر ۵۰۰ دلار خیلی خوب نبودند و بیشتر از اینکه حرفه‌ای باشند، برای مصارف خانگی ساخته شدند. از طرفی ThinkPadها برای مصارف کسب و کار ارائه شدند و اولترا بوک‌های ویندوزی برای طرفداران ویندوز، قدرت و زیبایی بیشتری را به ارمغان آورند.

    در واقع باید دید هدف مصرف کننده از لپ تاپ چیست. آیا به دنبال پورت‌های بیشتر است، قابلیت خواندن کارت SD برایش حائز اهمیت است، می‌خواهد لپ تاپی‌ داشته باشد تا برنامه‌های سنگین را در آن اجرا کند یا برای مصارف اینترنتی به آن نیازمند است.

     


    Warning: Use of undefined constant getILikeThis - assumed 'getILikeThis' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/naftsara/public_html/1111/wp-content/themes/bayan/single-1.php on line 73

    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط نفت ساران در وب سایت منتشر خواهد شد

    پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

    پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد

    نظرات

    وارد کردن آدرس ایمیل اختیاری می باشد

    وارد کردن آدرس وبسایت اختیاری می باشد

    امروز یکشنبه ۱۶ دی ۱۴۰۳
    • تازه ترین خبرهای ورزشی نفت ساران