

نفت ساران خبر داد؛رضا شایسته سردبیر خبرگزاری نفت ساران مقیم شهر دوگنبدان در حوزه انتخابیه گچساران و باشت پس از بررسی معیارهای داوطلب اصلح تر، در میان ۲۸ نامزد نهایی اصلح دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی گفت : در میان ۲۸ داوطلب اصلح نیافتم و به اتفاق خانواده و یک رای اولی در استان همجوار رای به صندوق خواهیم انداخت.

به گزارش نفت ساران ؛ رضا شایسته موسس و سردبیر خبرگزاری نفت ساران تاکید کرد :استماع و حضور فیزیکی با هدف بررسی متینگ ها،برنامه ها در کنار هم اندیشی ایلات و تیره های گوناگون وابسته سببی یا نسبی با ۲۸ داوطلبان مدعی به حضور در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه گچساران وباشت،متاسفانه تا لحظه انتشار این خبر قادر به کشف همسان سازی شاخص ها با معیار داوطلب اصلح نمی گردیم .
وی با تشویق چندباره مردم این حوزه به حضور اول وقت به همراه اعضای خانواده پای صندوق آرای حوزه انتخابیه گچساران وباشت بیان داشت : اینجانب جمعه ۱۱ اسفند به همراه خانوداه (به همراه یک رای اولی) بامشورت اقوام با حضور در یکی از استان های همجوار ( خوزستان،بوشهر،فارس یا چهارمحال بختیاری) حاضر خواهیم شد و به وظیفه اجتماعی و سیاسی خود مقابل نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران،همچون سال های پیشین جامه عمل خواهیم پوشاند.
بر اساس اعلام دستاندرکان انتخابات ۱۴۰۲، از سال گذشته مقدمات اجرایی این انتخابات آغاز شد و بعد از شروع سال جدید براساس راهبرد مشارکت، سلامت، امینت و رقابت کار خود را ادامه داده است.
دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری صلاحیت ۷۵درصد از داوطلبان کاندیداتوری انتخابات مجلس مورد تایید قرار گرفته است و صلاحیت بیش از ۱۵هزار و ۲۰۰ نفر برای کاندیداتوری دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی تایید شده است.
شایان ذکر است ؛تعداد واجدین شرایط رای دادن براساس اعلام ثبت احوال ۶۱ میلیون و ۱۷۲ هزار و ۲۹۸ است که از این تعداد مردان واجد شرایط رای دادن ۳۰ میلیون و ۹۴۵ هزار و ۱۳ نفر است و تعداد زنان واجد شرایط رای داد ۳۰ میلیون و ۲۲۷ هزار و ۱۶۵ نفر است.
لازم به ذکر است ؛ در ۱۲۱۸ حوزه انتخابیه اصلی و فرعی انتخابات برگزار می شود و برای ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری به تعداد ۱۴۴ نفر تایید صلاحیت شدهاند.
در اقدامی تحسین برانگیز ؛ انتخابات تمام الکترونیکی در ۴ حوزه انتخابیه آبادان، ملایر، قم و رشت برگزار میشود و همچنین حدود ۵۹ هزار شعبه اخذ رأی وجود دارد.
این دوره انتخابات ؛ با ۴۴ هزار شعبه ثابت و ۱۵ هزار شعبه سیار در کنار ۳۵ هزار شعبه شهری و ۲۴ هزار روستایی می باشد که شورای نگهبان تاکنون با جابجایی حوزه انتخابیه ۴۹۱ نفر موافقت کرده است.
گفتنی است؛ پس از موافقت شورای نگهبان با یکی از تاریخهای پیشنهادی وزارت کشور، تصمیم بر این شد که این انتخابات همزمان باانتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در روز جمعه برپا شود.
یادآور می شود : انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ با ۲۸ دواطلب برای تعیین یکی از سه نماینده استان کهگیلویه وبویر احمد در حوزه انتخابیه گچساران وباشت برگزار خواهد شد.

Warning: Use of undefined constant getILikeThis - assumed 'getILikeThis' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/naftsara/public_html/1111/wp-content/themes/bayan/single-1.php on line 73
نظرات برای این مطلب بسته شده است.
Sorry, the comment form is closed at this time.