• تاریخ انتشار خبر: جمعه, 7 جولای , 2017 | 18:39 | کد خبر : 28902 |
  •   

    نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: امضای قرارداد با توتال سبب می‌شود ریسک سرمایه‌گذاری در ایران کمتر شود و این قرار داد یک امتیاز مثبت برای دولت است.

    نفت ساران؛

    به گزارش نفت ساران، علی مطهری در باره امضای قرارداد توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی میان شرکت ملی نفت ایران و کنسرسیومی متشکل از شرکت فرانسوی توتال، شاخه بین المللی نفت چین (سی‌ان‌پی‌سی‌آی) و پتروپارس ایران وهجمه‌هایی که در این زمینه برخی افراد به دولت وارد می کنند گفت: این قرارداد یک اقدام بسیار خوبی بود و در چنین شرایطی که آمریکا به دنبال تحریم‌های جدید است این همکاری سبب شد که اعتماد کشورهای خارجی به ایران بیشتر شود.
    وی افزود: با این همکاری ریسک سرمایه گذاری در ایران برای کشورهای خارجی کمتر می‌شود و این قرار داد یک امتیاز مثبت برای دولت یازدهم است.
      

    عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: البته برخی افراد به اصل الگوی جدید قراردادهای نفتی انتقاد دارند و اصل قرارداد را قبول ندارند و آن بحث دیگری است که باید در جای خودش مطرح شود اما اگر ما قراردادهای جدید نفتی را پذیرفته باشیم این اقدام خوب و مثبتی است که توسط دولت انجام شده است.

     برخی مخالفان دولت روحانی پس از امضای قرارداد توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی، با امضای این قرارداد مخالفت کردند و آن را بر خلاف استقلال کشور معرفی کردند و خواستار بررسی دوباره و حتی لغو آن شدند.


    Warning: Use of undefined constant getILikeThis - assumed 'getILikeThis' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/naftsara/public_html/1111/wp-content/themes/bayan/single-1.php on line 73
    برچسب ها:


    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط نفت ساران در وب سایت منتشر خواهد شد

    پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

    پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد

    نظرات

    وارد کردن آدرس ایمیل اختیاری می باشد

    وارد کردن آدرس وبسایت اختیاری می باشد

    امروز چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
    • تازه ترین خبرهای ورزشی نفت ساران