یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف جوجه کباب های نیمپز و سوخته را برای سلامتی مضر دانست و اشخاص را از پرخوری کردن در روز سیزده بدر برحذر داشت. به گزارش نفت ساران ،حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت و گو یی خبری در خصوص روز سیزدهم فروردین (سیزده بدر) بیان ...
نفت ساران؛
یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف جوجه کباب های نیمپز و سوخته را برای سلامتی مضر دانست و اشخاص را از پرخوری کردن در روز سیزده بدر برحذر داشت.
به گزارش نفت ساران ،حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت و گو یی خبری در خصوص روز سیزدهم فروردین (سیزده بدر) بیان کرد: سیزده بدر روز انس و گرامیداشت طبیعت بهاری است.پس افراد هنگام عزیمت به خارج از شهر و سکنی گزیدن در دامن طبیعت مانند پارک، باغ، کنار دریاچه و دشت های سرسبز باید برای از جلوگیری از آلوده ساختن محیط زیست نکاتی را رعایت کنند.
وی اظهار داشت: خانواده ها هنگام رفتن به بیرون شهر باید کیسه های زباله پلاستیکی همراه خود داشته باشند و قبل از ترک کردن محل اقامتشان آشغال های خود را درون این کیسه ها بگذارند و در سطل زباله بیندازند.همچنین در صورتی که غذاها را به صورت آماده و طبخ شده به بیرون از خانه می برند، باید در حمل و نگه داری آن ها احتیاط کنند تا آن ها روی زمین ریخته نشده یا فاسد نشوند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه افراد در هنگام آماده کردن ذغال برای پختن جوجه کباب که یکی از غذاهای شایع در روز سیزده بدر محسوب می شود، باید مراقب باشند تا به طبیعت آسیب نرسانند، عنوان کرد: اشخاص باید برای طبخ جوجه کباب از ظرف های مخصوص استفاده کنند.پس از اتمام کار نیز ذغال های مانده را پس از سرد شدن درون کیسه زباله بیندازند و آن ها را به همان شکل در طبیعت رها نکنند.
عظمایی افزود: افراد باید جوجه ها را قبل از پختن در مخلوطی از پیاز خرد شده، آبلیمو و کمی زعفران قرار دهند و هنگام مصرف جوجه کباب نیز به آن ترکیبی از ادویه های گوناگون مانند زنجبیل، دارچین، زردچوبه، جوزهندی، هل و میخک به اندازه دلخواه بیفزایند تا از سردی مرغ و برنج کاسته شود.
وی با بیان اینکه جوجه کباب باید در حرارت متعادل خوب مغز پخت شود، تاکید کرد: اشخاص باید از مصرف جوجه کباب های نیمپز و سوخته اجتناب کنند زیرا خوردن آن ها سبب مسمومیت می شود.همچنین باید از سیخ های جوجه را قبل از استفاده خوب بشویند و از به کار بردن سیخ های زنگ زده و سولفاته پرهیز کنند.از دیگر غذاهای مفید در روز سیزده بدر میتوان به آش اشاره کرد که حاوی اسفناج، انواع سبزیجات کوهی و حبوبات است.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی تصریح کرد: افراد باید از پرخوری و مصرف چند غذا با هم امتناع کنند.همچنین خودداری از مصرف انواع فست فود، چیپس، پفک و شکلات نیز ضروری است.مصرف میوه یا کاهو همراه با سکنجبین نیز چند ساعت پس از صرف غذا توصیه می شود.
عظمایی با بیان اینکه اگر افراد تمایل دارند که در کنار غذای اصلی خود سبزی یا سالاد مصرف کنند، باید آن ها را در خانه خوب شسته و آماده کنند و رویشان را سلفون بکشند، یادآور شد: افراد باید عرق نعناع و زنیان همراه خود داشته باشند تا در صورت بروز دل درد یا نفخ یک استکان از مخلوط این ۲ عرق را میل کنند.
وی توصیه کرد: مبتلایان به بیماری هایی مانند دیابت، فشار و چربی خون بالا و افراد دچار بیماری های خاص باید در مصرف مواد غذایی اعتدال را رعایت کنند و از پرخوری به طور اکید اجتناب کنند.همچنین اشخاص باید از مصرف زیاد شیرینی، تنقلات مصنوعی، نمک و گوشت قرمز امتناع کنند.
نکات تهیه جوجه کباب
نکته اول : در مایع ابتدایی که قرار است مرغ را بخوابانید و بعد آن را کباب کنید بهتر است از زیتون، موسیر، ماست، آب لیمو و… استفاده کنید. این کار به ترد شدن گوشت و طعم جالب آن کمک می کند
نکته دوم : بیشتر افراد از فلفل دلمه ای خرد شده استفاده می کنند. توصیه ما این است که فلفل را رنده کنید تا طعم و خاصیت های فلفل در این گوشت ها نفوذ کند و طعم متفاوتی داشته باشد.
نکته سوم : زعفران باعث می شود که طعم جوجه کباب شما بسیار متفاوت باشد و نشان دهد که از این غذای بین المللی یک غذای ایرانی ساخته اید.
نکته چهارم : از ادویه هایی نظیر دارچین، سماق، کاری و پودر لیمو استفاده نکنید. این ادویه ها هرچند عطرآگین هستند اما به تلخ شدن گوشت بعد از سرخ و کبابی شدن منجر می شوند.
نکته پنجم: بسیاری از افراد جوجه کباب آبکی دوست دارند برای این کار پوست مرغ را جدا نکنید، در چنین شرایطی اگر بتوانید به راحتی پوست را جدا کنید می توانید از گوشت زیری که زیاد سرخ نشده استفاده کنید. استفاده از گوشت پوست دار مزیتی دیگر هم دارد که اگر قرار است گوشت بسوزد اول پوست می سوزد و خود گوشت لطمه ای نمی بیند.
Warning: Use of undefined constant getILikeThis - assumed 'getILikeThis' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/naftsara/public_html/1111/wp-content/themes/bayan/single-default.php on line 68
امروز دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳
- تـــازه ترین خبرهای نفت ساران