• تاریخ انتشار خبر: دوشنبه, 22 ژوئن , 2026 | 18:01 | کد خبر : 64801 |
  •   

    اکران چهار فیلم ایرانی در مقدونیه شمالی، پخش مستند «مرد ابدی»، نشست مدیران خانه‌های هنری با اورژانس کشور، اجرای «سرِ انقلاب»، «اَمپاس»، «هنوز زنده‌ایم، داستان یک زلزله»، «کلوچه‌های خدا»، معرفی بازیگران «سرخدار» و اعلام برنامه‌های رادیو برای تاسوعا و عاشورا از خبرهای امروز حوزه‌های تئاتر، سینما و تلویزیون هستند.

    نفت ساران؛

     به گزارش نفت ساران به نقل از ایرنا از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، چهار فیلم «جنگل پرتقال»، «کاپیتان»، «بدون قرار قبلی» و «آپاراتچی» از محصولات بنیاد سینمایی فارابی در پنجمین جشنواره فیلم «آنسوی دریاچه» در مقدونیه شمالی به نمایش در خواهند آمد.

    همزمان با حضور «قمارباز» در بخش رقابتی، فیلم‌های «بدون قرار قبلی» ساخته بهروز شعیبی، «جنگل پرتقال» ساخته آرمان خوانساریان، «کاپیتان» ساخته محمد حمزه‌ای و «آپاراتچی» ساخته قربانعلی طاهرفر در قالب بخش «فوکوس بر سینمای معاصر ایران» برای مخاطبان جشنواره «آنسوی دریاچه» در مقدونیه شمالی به نمایش درمی‌آیند.

    بخش فوکوس بر سینمای معاصر ایران در جشنواره «آنسوی دریاچه»، در راستای تفاهم‌ میان بنیاد سینمایی فارابی و مدیران این رویداد برگزار می‌شود که مذاکرات مربوط به آن، در بازار جشنواره فیلم کن ۲۰۲۶ انجام شده بود. پخش بین‌المللی پنج فیلم یاد شده، توسط معاونت بین‌الملل بنیاد سینمایی فارابی انجام می‌شود.

    این جشنواره با تمرکز بر سینمای منطقه بالکان و مدیترانه، به معرفی آثار شاخص و تقویت گفت‌وگوی فرهنگی میان ملت‌ها می‌پردازد.

    پنجمین جشنواره بین‌المللی «آنسوی جشنواره» از ۸ تا ۱۵ جولای ۲۰۲۶ (۱۷ تا ۲۴ تیر ۱۴۰۵) در شهر دویرانِ مقدونیه شمالی برگزار می‌شود.

    اکران ۴ فیلم ایرانی در مقدونیه شمالی/

    «مرد ابدی»؛ روایت‌های دیده‌نشده از زندگی حسن طهرانی‌مقدم

    به گزارش روابط عمومی پروژه، پخش مستند سه قسمتی «مرد ابدی» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی ساسان فلاح‌فر با نگاهی متفاوت به زندگی و اندیشه‌های شهید حسن طهرانی‌مقدم پدر صنعت موشکی ایران، آغاز شد.

    این مستند بر اساس مجموعه‌ای از کتاب‌ها، پژوهش‌های مکتوب و مستندهای تولیدشده درباره پدر صنعت موشکی ایران شکل گرفته و تلاش کرده است روایتی تازه و کمتر شنیده‌شده از این شخصیت اثرگذار ارائه دهد.

    «مرد ابدی» نخستین مستند پرتره از شهید طهرانی مقدم است که با بهره‌گیری از تصاویر دیده‌نشده، ابعاد دیگری از زندگی و جهان‌بینی این فرمانده شهید را به تصویر می‌کشد.

    در این اثر شهید طهرانی‌مقدم خود راوی قصه زندگی خویش است و مخاطب از خلال این روایت، با فراز و فرودهای مسیر زندگی او همراه می‌شود. همچنین برای نخستین‌بار تصاویری از شهدای اقتدار پس از ۱۵ سال به نمایش گذاشته می‌شود.

    مستند «مرد ابدی» با تکیه بر باور به تداوم اثرگذاری و حیات معنوی شهدا، روایت خود را از تولد به دوران پس از شهادت شهید طهرانی‌مقدم تا جنگ ۱۲ روزه امتداد می‌دهد به گونه‌ای که او همچنان پیش‌برنده قصه است و لایه‌های تازه‌ای از روایت را برای مخاطب آشکار می‌کند.

    این اثر در مرکز تولیدات هنری رسانه‌ای مدار تولید شده و انتشار آن به عهده موسسه هنرهای تصویری سوره است. «مرد ابدی» هم اکنون در پلتفرم‌های فیلم‌نت، تلوبیون، هاشور، آپارات و روبیکا در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.

    نشست صمیمانه مدیران خانه‌های هنری با اورژانس کشور

    به گزارش روابط عمومی خانه سینما، نشست صمیمانه مدیران خانه‌های هنری با اورژانس کشور یکشنبه (۳۱ خردادماه) با حضور همایون اسعدیان مدیرعامل خانه سینما، حمیدرضا نوربخش مدیرعامل خانه موسیقی، علیرضا گیلوری مدیرعامل خانه تئاتر و عاطفه رضوی، در ساختمان مرکزی اورژانس کشور برگزار شد.

    در ابتدای این نشست جعفر میعادفر رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به لزوم تحکیم رابطه انجمن‌های صنفی هنری و نهادهای اجتماعی و خدماتی، برنامه‌های آتی سازمان اورژانس را به صورت کلی تشریح کرد و گفت: ما هم اکنون در ماه محرم قرار داریم و نیروهای‌مان آمادگی لازم را برای ارائه خدمات به عزاداران حسینی در این ماه را دارند.

    وی گفت: همچنین با توجه به در پیش بودن مراسم تشییع رهبر شهید در سه شهر تهران، قم و مشهد در حال برنامه‌ریزی برای آمادگی صددرصد با ارائه خدمات مطلوب در این مراسم را داریم.

    میعادفر با بیان اینکه نیروهای امدادی به خصوص اورژانس در طول جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان شبانه‌روزی تلاش کردند، افزود: نیروهای ما طی این مدت سختی‌های زیادی را تحمل کردند و به ماموریت‌های زیادی اعزام شدند و این خدمات‌رسانی نه تنها پس از حملات موشکی بلکه در زیر موشک باران نیز ادامه داشت و حتی سه نفر از کارکنان ما به درجه رفیع شهادت نائل شدند.

    همایون اسعدیان مدیرعامل خانه سینما نیز با تشکر و قدردانی از زحمات اورژانس در کشور گفت: جامعه هنری مانند سایر آحاد مردم همیشه قدردان زحمات امدادگران و نیروهای اورژانس است. برای ما باعث افتخار است که بتوانیم در آثار خود گوشه‌ای از رشادت‌ها و ازخودگذشتگی‌های شما را نشان بدهیم تا مردم بیشتر با تلاش‌هایتان آشنا شوند.

    وی بر لزوم اتحاد بین آحاد مختلف جامعه تاکید کرد و افزود: راه اصلی عبور از مشکلات همدردی و همیاری و کمک به یکدیگر است و در این مسیر دولت نقش پررنگی دارد. قطعاً اگر دولت یک قدم به سوی مردم بردارد، مردم ۱۰ قدم برمی‌دارند زیرا واقعیت این است اگر مردم حضور پررنگی نداشته باشند همه ما بازنده خواهیم بود.

    اسعدیان گفت: باید آثار سینمایی و مستند خوبی درباره فعالیت‌های اورژانس ساخته شود و امیدوارم با انعقاد یک تفاهمنامه همکاری که جزو مسئولیت‌های اجتماعی ماست، مسیر ساخت این آثار تسهیل شود.

    اکران ۴ فیلم ایرانی در مقدونیه شمالی/

    در ادامه علیرضا گیلوری مدیرعامل خانه تئاتر با بیان اینکه حیات مردم به دست اورژانس است، افزود: در اتفاقات مهم و مواقع بحرانی اولین کسی که بر بالین افراد مصدوم حاضر می‌شود و به نوعی ناجی مردم است امدادگران و کارکنان اورژانس هستند اما متاسفانه تصویر این امر مهم در فضای رسانه‌ای و آثار هنری کمتر نشان داده شده است و باید خدمات شما در آثار سینمایی و هنرهای نمایشی بیشتر از این دیده شود.

    حمیدرضا نوربخش مدیرعامل خانه موسیقی نیز بیان کرد: فعالیت‌های نیروهای اورژانس با فعالیت‌های هیچ بخشی قابل مقایسه نیست زیرا آنان رنج بسیاری می‌کشند تا دیگران رنج نکشند و ما همیشه قدردان نیروهای اورژانس هستیم.

    عاطفه رضوی از دیگر هنرمندان حاضر در این نشست، اظهارداشت: همکاری که بین صنوف فرهنگی و نهادهای خدماتی ایجاد شده بسیار ارزشمند است و این امر نشان داد که آشنایی مردم با تلاش‌های کارکنان اورژانس نیاز به فرهنگ‌سازی دارد و ما آمادگی داریم تا در هر شرایطی به کمک شما بیاییم.

    محمد سرور معاون فنی و عملیات سازمان اورژانس کشور در این نشست گفت: ما باید در فعالیت‌هایمان از اصولی‌ترین و علمی‌ترین روش‌ها استفاده کنیم تا بتوانیم جان مصدومان را نجات بدهیم. سالانه حدود ۴ هزار ماموریت به صورت هوایی در اورژانس کشور انجام می‌شود و بیش از ۶ میلیون فوریت پزشکی نیز در شهرهای مختلف انجام می‌دهیم.

    در پایان این نشست حاضران از بخش‌های مختلف سازمان اورژانس کشور بازدید کردند و به صورت دقیق با فعالیت‌های شبانه‌روزی این سازمان آشنا شدند. میثم فراهانی مدیرکل حوزه ریاست سازمان اورژانس کشور، مجتبی لشگری مدیر روابط عمومی اورژانس و سپیده حیدرآبادی از دیگر حاضران در این نشست بودند.

    اجرای «سرِ انقلاب» در پردیس تئاتر شهرزاد

    به گزارش روابط عمومی فیدیبو، بلیت‌فروشی دور جدید اجرای نمایش کمدی تراژدی «سرِ انقلاب» به نویسندگی و کارگردانی محمدعلی شفاعت در سایت فیدیبو آرت آغاز شد.

    این نمایش از پنجشنبه (۲۸ خردادماه) ساعت ۱۹:۳۰ در سالن شماره سه پردیس تئاتر شهرزاد (فیدیبو استیج) روی صحنه رفته است. هم‌اکنون بلیت اجراهای دوشنبه اول تیر و یکشنبه و دوشنبه (۷ و ۸ تیرماه) در فیدیبو آرت در دسترس علاقه‌مندان قرار دارد.

    «سرِ انقلاب» پیش‌تر در سال ۱۴۰۴ در سالن هما اجرا شده بود و در تازه‌ترین دور اجرای خود بار دیگر میزبان مخاطبان تئاتر شده است.

    ۴ فیلم ایرانی در مقدونیه شمالی اکران می‌شود/ برنامه‌های رادیو برای تاسوعا و عاشورا

    این نمایش در گونه کمدی تراژدی و با نگاهی اجتماعی روایت می‌شود. داستان آن در روز ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ و در یکی از ادارات ساواک می‌گذرد؛ جایی که همزمان با تحولات خیابان‌ها، مناسبات درونی یک ساختار اداری نیز دستخوش تغییر می‌شود.

    در خلاصه نمایش «سرِ انقلاب» آمده است: «منوچهر طهرانی، کارمند سازمان اطلاعات و امنیت کشور، دوازدهم بهمن ۱۳۵۷ به شعبه تهران منتقل می‌شود و در نخستین روز حضور خود با مجموعه‌ای از رخدادهای پیش‌بینی‌نشده مواجه می‌شود.»

    آریا گازر، متین شفیعیون‌پاک، امیر شریعت‌مصطفوی، ابراهیم شیشه‌بران، نگار شاه‌محمدی، رامتین کرامتی‌دیبا، مانی پزشک‌فلاح و محمدعلی شفاعت بازیگران این نمایش هستند.

    برخی از عوامل «سرِ انقلاب» عبارتند از نویسنده و کارگردان: محمدعلی شفاعت، مشاور کارگردان: سعید زارعی، مدیر تولید: مرتضی پیوندی، طراح صحنه: حسین کاظمی، تبلیغات و ساخت تیزر: استودیو میوت، طراح گرافیک: پیمان طاهری‌پور (استودیو میوت)، دستیار کارگردان: ساغر سالمی، منشی صحنه: دینا درّتاج طهرانی و مجری طرح: گروه نمایش پلیس.

    اجرای «اَمپاس» در تئاتر لبخند

    نمایش «اَمپاس» به نویسندگی و کارگردانی حسین اناری، از ۲۱ تیرماه هر شب ساعت ۲۰:۳۰ در سالن شماره سه مجموعه تئاتر لبخند میزبان مخاطبان خواهد بود.

    اناری درباره شکل‌گیری این اثر گفت: ابتدا یک مکان در ذهن داشتم و متن را بر اساس آن نوشتم.» او در روند تولید اثر، «ندانستن» را بخشی از فرآیند کشف می‌داند و معتقد است اگر کارگردان از ابتدا بداند قرار است در پایان به چه چیزی برسد، ویژگی زنده و بکر تمرین از بین می‌رود.

    به گفته اناری، «اَمپاس» در بازی‌ها به واقع‌گرایی نزدیک است، اما در فرم اجرایی و مداخله عناصر صحنه، به ساختاری پست‌دراماتیک می‌رسد. این کارگردان نسبت اصلی اثر با دغدغه‌های شخصی خود را «ادبیات» و به طور مشخص «شعر» عنوان می‌کند و سه واژه «شک»، «اعتماد» و «خویش» را نزدیک‌ترین کلمات به جهان نمایش می‌داند.

    ۴ فیلم ایرانی در مقدونیه شمالی اکران می‌شود/ برنامه‌های رادیو برای تاسوعا و عاشورا

    وی درباره تجربه مخاطب پس از تماشای نمایش، پاسخی قطعی ندارد و معتقد است تجربه زیسته‌ای که هر تماشاگر با خود از سالن خارج می‌کند، امری شخصی و کشف‌ناشدنی است.

    اناری در پاسخ به جمله‌ای که پیش از ورود به سالن به مخاطبان می‌گوید، تنها یک عبارت را برمی‌گزیند: «شک خود حقیقت است.»

    علی تاریمی، محمد عبدالوند و عارف کبیری بازیگران این نمایش هستند.

    دیگر عوامل «اَمپاس» عبارت‌اند از: دستیار کارگردان عارف کبیری، طراح نور علیرضا میرانجمی، طراح صحنه و لباس حسین اناری، طراح گریم شیرین منصوری، طراح گرافیک محمد حمامی، عکاس امید حیدری، تمرین‌نگار و مجری نور کیمیا شیخ، ساخت دکور احمد اناری، گرافیک صحنه محمدحسن خبیری، مدیر صحنه ادیب پورموسوی، برنامه‌ریز اجرا علی فتحی، مدیر تبلیغات و روابط عمومی آیدا سرمست، ویدئوآرتیست عمران هاشمی، موشن آرتیست مجتبی روحامیان و ای‌آی آرتیست Damien.

    اجرای «هنوز زنده‌ایم، داستان یک زلزله»

    به گزارش روابط عمومی نمایش، حسین میرزامحمدی نمایشنامه «هنوز زنده‌ایم، داستان یک زلزله» را روی صحنه می‌آورد. این اثر جدیدترین نمایش میرزامحمدی پس از ساخت آخرین فیلم او، «بازی‌خونی» است.

    پویا مهدوی زاده نمایشنامه این کار را به رشته تحریر درآورده است.

    ۴ فیلم ایرانی در مقدونیه شمالی اکران می‌شود/ برنامه‌های رادیو برای تاسوعا و عاشورا

    میرزامحمدی دانش‌آموخته سینما از دانشگاه هنر سن فرانسیکو آمریکا است. او تاکنون ساخت چندین فیلم کوتاه و مستند را در کارنامه هنری خود دارد که در بیش از ۸۰ جشنواره داخلی و خارجی حضور داشته است.

    نمایش «سیزده بدر» آخرین نمایش او بوده است که در سالن ایرانشهر روی صحنه رفت.

    اجرای «کلوچه‌های خدا» در مرکز تئاتر کانون

    به گزارش اداره‌کل روابط‌ عمومی و امور بین‌الملل کانون،‌ نمایش «کلوچه‌های خدا» پس از درخشش در شهرهای مختلف ایران و کسب موفقیت‌های مختلف، در جشنواره‌های ملی و بین‌المللی، دوباره به درخواست خانواده‌ها به مرکز تئاتر کانون پرورش فکری در تهران بازگشت.

    این نمایش با اقتباس از کتابی به همین نام نوشته کلر ژوبرت و منتشرشده از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، به نویسندگی، طراحی و کارگردانی آرش شریف‌زاده روی صحنه رفته است.

    نمایش «کلوچه‌های خدا» مخاطبان را به دنیایی فانتزی و دل‌نشین می‌برد؛ جایی که خرس کوچولو پس از بیدار شدن از خواب زمستانی، در مسیر کشف زیبایی‌های طبیعت با کلاغی مهربان آشنا می‌شود.

    در این سفر رویایی، کودکان با مفاهیمی همچون کار گروهی، همدلی و معنای واقعی دوستی آشنا می‌شوند و در پایان به این حقیقت شیرین می‌رسند که طعم کلوچه‌های خوشمزه را فقط با قلب مهربان می‌توان چشید.

    ۴ فیلم ایرانی در مقدونیه شمالی اکران می‌شود/ برنامه‌های رادیو برای تاسوعا و عاشورا

    گروه بازیگران این اثر متشکل از امین‌رضا ملک‌محمودی، امیرمسعود قاسمی، نساء جبین‌پور، آریسا قنبری‌فر، نیایش سروش و سارینا کشاورز است.

    در کنار آنها، مهدی فرشیدی‌سپهری با سروده‌هایش و فرید نوایی آهنگسازی‌ این اثر را بر عهده دارند. ریحانه مطهری در طراحی صحنه و لباس، مژده ذکریاپور در ساخت عروسک‌ها، بردیا علمی در طراحی پوستر و علیرضا شاملوفرد در طراحی نور این نمایش را همراهی کرده‌اند.

    همچنین، ایلیا شریف‌زاده به عنوان دستیار کارگردان و مدیر صحنه در کنار این گروه هنری قرار گرفته و ریحانه مطهری و مجموعه «تئاتر کودک ببین» مسئولیت روابط عمومی و تبلیغات این اثر را بر عهده دارند.

    زمان اجرای این نمایش تیر و مرداد ۱۴۰۵، از ساعت ۱۸ در مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در پارک لاله تهران است.

    معرفی مشاوره حقوقی خانه تئاتر

    به گزارش روابط عمومی خانه تئاتر، وحید آگاه طی حکمی از سوی هیات مرکزی خانه تئاتر به عنوان مشاور حقوقی این خانه انتخاب شد و همکاری در حوزه مشاوره حقوقی، میان خانه تئاتر به نمایندگی محمد بهرامی، رئیس هیات‌مدیره خانه و وحید آگاه دانشیار دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی و وکیل دادگستری آغاز شد.

    در این مراسم طرفین بر ارائه راهکارهای حقوقیی برای حل مسائل پیش روی اعضا در حل مسائل و مشکلات تاکید کردند.

    ۴ فیلم ایرانی در مقدونیه شمالی اکران می‌شود/ برنامه‌های رادیو برای تاسوعا و عاشورا

    ارائه مشاوره حقوقی به هیات مدیره، مدیرعامل و سایر ارکان خانه تئاتر در موضوعات مرتبط با فعالیت صنفی، فرهنگی، هنری و اداری ازجمله خدمات حقوقی مشاور است.

    مشاوره و اظهارنظر حقوقی در خصوص تنظیم قراردادها، تفاهم‌نامه‌ها و سایر اسناد و تعهدات حقوقی خانه تئاتر، مشاوره در تدوین، اصلاح و بازنگری اساسنامه‌ها، آیین‌نامه‌ها، شیوه‌نامه‌ها و سایر مقررات داخلی خانه تئاتر، مشاوره در خصوص مسائل، اختلافات و پرونده‌های حقوقی مرتبط با خانه تئاتر و ارائه راهکارهای قانونی برای صیانت از حقوق و منافع خانه تئاتر و اعضای آن، مشاوره و نظر کارشناسی در خصوص موضوعات حقوقی مرتبط با فعالیت انجمن‌ها، کانون‌ها و سایر واحدهای تابعه خانه تئاتر از دیگر خدمات حقوقی مشاور حقوقی خانه خواهد بود.

    وحید آگاه حقوقدان و استاد حقوق عمومی و حقوق فرهنگ، هنر و رسانه و وکیل دادگستری است.

    معرفی بازیگران سریال «سرخدار»

    به گزارش روابط عمومی سیمافیلم، همزمان با نزدیک شدن به زمان پخش سریال «سرخدار» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی مسعود فرخنده‌ تازه‌ترین تولید نمایشی صداوسیمای مرکز مازندران، اسامی بازیگران این مجموعه مشخص شده است.

    علیرضا اوسیوند، میلاد میرزایی، عمار تفتی، سلمان خطی، مجید پتکی، منوچهر علیپور، مریم خدارحمی و افشین سنگ‌چاپ از بازیگران این سریال هستند.

    ۴ فیلم ایرانی در مقدونیه شمالی اکران می‌شود/ برنامه‌های رادیو برای تاسوعا و عاشورا

    سریال «سرخدار» در ۲۷ قسمت و به سفارش سیمای استان‌ها تولید شده است که از شبکه یک سیما روی آنتن می‌رود. این مجموعه با بهره‌ بردن از ظرفیت‌های بومی و هنری استان مازندران، روایتگر داستانی جذاب است که می‌تواند یکی از آثار قابل توجه تلویزیون در فصل جدید پخش باشد.

    ساخت مستندی درباره انیستیتو پاستور ایران

    مستند «انیستیتو پاستور ایران؛ بالندگی در میانه جنگ و خون» با هدف روایت تاریخ و نقش‌آفرینی یک قرن فعالیت انیستیتو پاستور ایران تولید شد.

    این اثر به نویسندگی و کارگردانی لیلا باقری، نویسنده و روزنامه‌نگار و به همت «همشهری محله» ساخته شده است.

    ۴ فیلم ایرانی در مقدونیه شمالی اکران می‌شود/ برنامه‌های رادیو برای تاسوعا و عاشورا

    مستند «انیستیتو پاستور ایران؛ بالندگی در میانه جنگ و خون» که اندکی پس از حمله هوایی به انیستیتو پاستور ایران تولید شد، با نگاهی به فراز و نشیب‌های این مرکز علمی از جنگ جهانی اول تا تا امروز و جنگ تحمیلی سوم، نقش آن در حفظ سلامت جامعه و تداوم فعالیت در شرایط بحرانی را روایت می‌کند.

    رادیو؛ راوی حماسه کربلا در تاسوعا و عاشورا

    به گزارش روابط عمومی معاونت صدا، شبکه‌های رادیویی همزمان با فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی با تدارک ویژه‌برنامه‌های متنوع و محتوایی به تبیین ابعاد حماسه کربلا، فرهنگ ایثار و پیام‌های ماندگار نهضت عاشورا برای مخاطبان می‌پردازند.

    رادیو ایران؛ اینجا کربلاست؛ گروه معارف و تاریخ رادیو ایران با هدف ترویج فرهنگ مقاومت و ایثار، ‌برنامه‌های متنوعی را برای این ایام تدارک دیده است. برنامه «اینجا کربلاست» روایتگر وقایع و آموزه‌های عاشورایی است، برنامه «عشق است و آتش و خون» با محوریت تبیین ابعاد حماسی نهضت حسینی از دیگر تدارکات این شبکه است.

    رادیو جوان؛ با تو حالم خوبه؛ برنامه «با تو حالم خوبه» با اجرای مجید عسگری از صحن و سرای حرم مطهر امام رضا(ع) روی آنتن می‌رود و تلاش دارد حال و هوای زائران و عزاداران این بارگاه نورانی را در روزهای عاشورا و تاسوعا به مخاطبان منتقل کند.

    رادیو فرهنگ؛«وطنم در پناه پرچم»؛ رادیو فرهنگ با تدارک مجموعه‌ای از برنامه‌های ویژه از جمله «سقای آب و ادب» و «وطنم در پناه پرچم»، همراه مخاطبان خواهد بود و با نگاهی فرهنگی و معرفتی به بازخوانی پیام‌ها و درس‌های نهضت عاشورا در زندگی امروز می‌پردازد. همچنین برنامه «خورشید بر نیزه» از دیگر تدارکات این شبکه است.

    رادیو تهران؛ «از تهران تا کربلا»؛ «از تهران تا کربلا» ویژه‌برنامه تاسوعا و عاشورای رادیو تهران است که با پوشش آیین‌های سوگواری، روایت حماسه عاشورا و انعکاس شور و شعور حسینی در پایتخت، شنوندگان را در مسیر دلدادگی به سیدالشهدا(ع) همراهی می‌کند.

    ۴ فیلم ایرانی در مقدونیه شمالی اکران می‌شود/ برنامه‌های رادیو برای تاسوعا و عاشورا

    رادیو گفت‌وگو؛ «به وقت محرم»؛ ‌برنامه «به وقت محرم» با رویکردی ویژه و پوشش گسترده موضوعات مرتبط با این دو روز مهم، از رادیو گفت‌وگو پخش می‌شود. این برنامه با حضور کارشناسان و صاحب‌نظران مذهبی، ابعاد مختلف قیام عاشورا، پیام‌های ماندگار نهضت حسینی و جایگاه این واقعه در فرهنگ اسلامی و اجتماعی را بررسی می‌کند.

    رادیو معارف؛ نهضت عاشورا؛ برنامه «حسینیه ایران» با اجرای محمدجواد محمدی از رادیو معارف با محوریت مروری بر پیام‌های اجتماعی نهضت عاشورا در جامعه ایران با تکیه بر کلام رهبر شهید دارد.

    رادیو ورزش؛ داغ ماندگار؛ برنامه «داغ ماندگار» با محوریت پوشش مراسم عزاداری ورزشکاران، ارتباط با اماکن مذهبی، آیتم شهدای ورزشکار و شهدای جنگ تحمیلی اخیر و مصاحبه با خانواده آنان، بررسی نقش روحیه پهلوانی در ورزش و پخش تعزیه امام حسین (ع) و … از ساعت ۹ صبح روانه آنتن رادیو ورزش می‌شود.

    رادیو قرآن؛ پخش تلاوت و مرثیه؛ شبکه رادیویی قرآن برنامه‌هایی را به‌صورت زنده از استودیو به‌روی آنتن می‌برد. این برنامه‌ها به صورت ۶ باکس مجزا در شب و روز تاسوعا و همچنین شب، روز، عصر و شام غریبان عاشورا پخش خواهد شد و شامل بخش‌های متنوع پخش تلاوت، مرثیه، گزارش از اماکن متبرکه و … است.

    رادیو اقتصاد؛ تکیه بازار؛ ‌برنامه «اشک روان» با حضور حجت‌الاسلام سید مرتضی خاتمی خوانساری روی آنتن رادیو اقتصاد می‌رود. این برنامه به بررسی و تحلیل ابعاد معرفتی و اخلاقی واقعه کربلا و پیام‌های ماندگار نهضت عاشورا می‌پردازد. برنامه «تکیه بازار» هم با محوریت نقش مشاغل صنایع خلاق در احیا و ترویج فرهنگ عاشورا پخش خواهد شد.

    رادیو نمایش؛ همراه با «تکیه»؛ ‌برنامه «تکیه» به صورت زنده از رادیو نمایش پخش خواهد شد.این برنامه با محوریت مفاهیمی چون وفاداری، ایثار، استقامت و حق‌طلبی و با نگاهی به پیام‌های ماندگار نهضت عاشورا تقدیم شنوندگان می‌شود. «تکیه» به گویندگی فاطمه نیرومند تولید شده و علیرضا تابان و شیرین روستایی به عنوان هنرمند در این برنامه حضور دارند.

    رادیو پیام؛ پیام تاسوعا و عاشورا؛ شبکه رادیویی پیام، برنامه‌های «پیام تاسوعا» و «پیام عاشورا» را با موضوع فلسفه قیام سیدالشهدا (ع) پخش می‌کند. هر یک از این برنامه به مدت چهار ساعت در روزهای تاسوعا و عاشورا پخش می‌شوند.

    رادیو صبا؛ «آبروی آب»؛ رادیو صبا در نظر دارد برنامه‌های «آبروی آب» و «به رنگ عاشورا» را پخش کند. «آبروی آب» تلاشی است برای بازخوانی روح فداکاری و جوانمردی در مسیر سقای کربلا.«به رنگ عاشورا» هم با الهام از پیام قیام امام حسین (ع) روی آنتن می‌رود.

    رادیو سلامت؛ «حیات عاشورایی»؛ شبکه رادیویی سلامت با تدارک ویژه‌برنامه‌هایی چون «حیات عاشورایی» و «شفای دل» در کنار عزاداران خواهد بود و به بازخوانی مفاهیم عاشورایی و پیوند آن با نیازهای اجتماعی امروز می‌پردازد.


    Warning: Use of undefined constant getILikeThis - assumed 'getILikeThis' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/naftsara/public_html/1111/wp-content/themes/bayan/single-1.php on line 73
    برچسب ها:


    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط نفت ساران در وب سایت منتشر خواهد شد

    پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

    پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد

    نظرات

    وارد کردن آدرس ایمیل اختیاری می باشد

    وارد کردن آدرس وبسایت اختیاری می باشد

    امروز سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵
    • تازه ترین خبرهای ورزشی نفت ساران