• تاریخ انتشار خبر: یکشنبه, 9 جولای , 2017 | 20:51 | کد خبر : 28965 |
  •   

    امین زاده گفت:کار دولتی به تنهایی پاسخگوی حقوق شهروندی نیست و استفاده از ظرفیت ائمه جمعه برای پیشبرد اهداف لازم است.

    نفت ساران؛

     به گزارش نفت ساران ؛ الهام امین زاده دستیار ویژه رییس جمهور  در دیدار با امام جمعه یاسوج افزود: حل مشکلات و اختلافات، تحقق حقوق مردم در حوزه دستگاه ها و احصای اولویت ها حوزه هایی است که نیاز است اقدامات و فعالیت شود.

    امین زاده با اشاره به شعار سال تصریح کرد: اشتغال زایی و بهبود وضعیت معیشتی از جمله موضوعاتی است که باید به بهترین شکل محقق شود.

    امین زاده گفت: مقام معظم رهبری در دیدار مسئولین قضایی بر حقوق شهروندی تاکید کردند.

    امام جمعه یاسوج نیز در ادامه این دیدار اظهار کرد: تا نهضت و فکر عمومی به وجود نیاید نتیجه ای گرفته نمی شود.

    ایت الله سید علی اصغر حسینی تصریح کرد: جامعه باید دست به دست هم دهند تا مشکلات حل شود.

    امام جمعه یاسوج گفت: تاکید رهبر معظم انقلاب بر امر به معروف و نهی از منکر است و به عقیده من نیز تمام انبیاء برای امر به معروف و نهی از منکر آمدند.

    حسینی بیان داشت: دولت کریمه دولتی است که مسئولین در سختی باشند و مردم در آرامش و رفاه و ‌توقع از مسئولین نسبت به توده مردم بیشتر است.

    وی بر کار فرهنگی و آگاهی دادن به جامعه برای پیشرفت و توسعه جامعه تاکید کرد و گفت: در دوران دفاع مقدس مشارکت مردم استان ما بی نظیر بود و بیش از ۲۲ درصد مشارکت را شاهد بودیم.

    حسینی تاکید کرد: دوران طاغوت استان ما توسعه پیدا نکرد و پس از انقلاب توسعه استان شکل گرفت و در حال پیشرفت است.

    وی بر رفع نیازهای استان در حوزه های مختلف تاکید کرد و گفت: مسئولین باید به سراغ مردم بروند و نه مردم به سراغ مسئولین.

    حسینی با اشاره به ظرفیت های استان بیان داشت: استان بیشترین سرانه جنگل به نسبت جمعیت، ۱۰ درصد ظرفیت آبی کشور و بیش از ۲۵ ‌درصد نفت کشور را دارد.

    وی با اشاره به شخصیت والای مرحوم آیت الله سید کرامت الله ملک حسینی گفت: ایشان شخصیتی باصلابت داشتند و انسانی مجاهد و بزرگ و از شاگردان حضرت امام بودند.


    Warning: Use of undefined constant getILikeThis - assumed 'getILikeThis' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/naftsara/public_html/1111/wp-content/themes/bayan/single-1.php on line 73
    برچسب ها:


    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط نفت ساران در وب سایت منتشر خواهد شد

    پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

    پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد

    نظرات

    وارد کردن آدرس ایمیل اختیاری می باشد

    وارد کردن آدرس وبسایت اختیاری می باشد

    امروز یکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳
    • تازه ترین خبرهای ورزشی نفت ساران