نفت ساران | ياسوج ميزبان اتاق فکر دانشگاه‌های کهگیلویه و بویراحمد

  • تاریخ انتشار خبر: دوشنبه, ۲۸ تیر , ۱۳۹۵ | ۱۱:۴۴ | کد خبر : 15361 |
  •   

    معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: ماموریت اتاق فکر دانشگاه‌ها آن است که قابلیت‌های علمی، نظری و فکری استادان دانشگاه و نخبگان علمی را به حوزه سیاستگذاری و مدیریت کلان کشور و هر استان پیوند زنند. به گزارشپایگاه خبری تحلیلی نفت ساران ،سید ضیاء هاشمی شامگاه یکشنبه در نشست اتاق فکر ...

    نفت ساران؛

    معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: ماموریت اتاق فکر دانشگاه‌ها آن است که قابلیت‌های علمی، نظری و فکری استادان دانشگاه و نخبگان علمی را به حوزه سیاستگذاری و مدیریت کلان کشور و هر استان پیوند زنند.

    به گزارشپایگاه خبری تحلیلی نفت ساران ،سید ضیاء هاشمی شامگاه یکشنبه در نشست اتاق فکر دانشگاه‌های کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: دولت‌ها نیازمند دانشگاه‌ها بوده و مدیریت کلان کشور نیز به دانش استادان، نخبگان علمی و صاحبنظران نیاز دارد.

    وی با اشاره به در پیش بودن سفر رئیس جمهوری و اعضای هیات دولت به کهگیلویه و بویراحمد، بیان کرد: این سفر نقطه عطفی در فرآیند توسعه و تحولات اجتماعی و اقتصادی استان است.

    هاشمی با بیان اینکه اتاق فکر دانشگاه‌ها با دو محوریت حوزه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نهاد ریاست جمهوری در کشور تشکیل شده‌اند، ابراز کرد: یکی از عواملی که می‌تواند این سفر را پربار کند فعالیت و پویایی هر چه بیشتر اتاق فکر دانشگاه‌های کهگیلویه و بویراحمد است.

    وی عنوان کرد: از حدود یک و نیم سال قبل اتاق فکر دانشگاه‌های کشور با همکاری مرکز تحقیقات و بررسی‌های استراتژیک نهاد ریاست جمهوری در استان‌ها تشکیل شد.

    هاشمی تصریح کرد: مقدمات تشکیل اتاق فکر دانشگاه‌های کهگیلویه و بویراحمد چند سال قبل انجام شد و در سفر رئیس جمهوری و اعضای هیات دولت به استان نیز این اتاق فکر در سطح وسیعتری کار خود را انجام می‌دهد.

    معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: ماموریت اتاق فکر دانشگاه‌ها آن است که قابلیت‌های علمی، نظری و فکری استادان دانشگاه و نخبگان علمی را به حوزه سیاستگذاری و مدیریت کلان کشور و هر استان پیوند زنند.

    هاشمی گفت: سفرهای استانی رئیس جمهوری و اعضای هیات دولت برای آنکه با اشراف بیشتری نسبت به مسائل هر استان همراه بوده و نظر‌ها و پیشنهادهای کار‌شناسانه‌تر و عالمانه تری در اختیار کاروان دولت تدبیر و امید قرار گیرد اتاق فکر دانشگاه‌ها تشکیل می‌شود.

    وی بیان کرد: تشکیل اتاق فکر دانشگاه‌ها برای سفرهای استانی رئیس جمهوری و اعضای هیات دولت در قالب نشست‌های متعدد است تا بتوان نظر‌ها، پیشنهاد‌ها و طرح‌های مورد نظر استادان دانشگاه و نخبگان علمی هر استان را جمع بندی کرد.

    هاشمی اظهار کرد: دولت‌ها نیازمند دانشگاه‌ها بوده و مدیریت کلان کشور نیز به دانش استادان، نخبگان علمی و صاحبنظران نیاز دارد.

    وی عنوان کرد: گاهی اوقات نقدهای سازنده استادان دانشگاه و نخبگان علمی به برخی طرح‌ها که احتمال داشت مسیر آن در درازمدت خسارت بار باشد موجب اصلاح آن می‌شود و یا ممکن است حوزه‌ای که مورد غفلت نسبی بوده مورد توجه بیشتر قرار گیرد و جزو اولویت‌ها باشد.

    معاون وزیر علوم تصریح کرد: چنانچه دانشگاه‌ها با حوزه مدیریت کلان کشور پیوند نداشته باشند ایده‌های نخبگان علمی وارد بازار مصرف نمی‌شود و اینگونه ایده‌ها نیز متوقف شده و بی‌نتیجه خواهند ماند.

    هاشمی ابراز کرد: ایده‌هایی که در حوزه نخبگی و یا اتاق فکر دانشگاه‌ها مطرح می‌شوند باید به دست مصرف کننده که‌‌ همان مدیریت کلان کشور و هر استان است برسند.

    اتاق فکر دانشگاه‌های کهگیلویه و بویراحمد با محوریت دانشگاه یاسوج تشکیل شده و استادان و روسای دانشگاه‌ها و جمعی از نخبگان علمی استان عضو آن هستند.

    در این اتاق فکر نظر‌ها، ایده‌ها، پیشنهاد‌ها و نقدهای سازنده استادان و روسای دانشگاه‌ها و نخبگان علمی کهگیلویه و بویراحمد در زمینه‌های مختلف برای کمک به توسعه استان مورد بررسی و استفاده قرار می‌گیرد.


    Warning: Use of undefined constant getILikeThis - assumed 'getILikeThis' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/naftsara/public_html/1111/wp-content/themes/bayan/single-default.php on line 68
    انتهای پیام/مریم گلزاری نژاد
    برچسب ها:

    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط نفت ساران در وب سایت منتشر خواهد شد

    پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

    پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد

    نظرات

    وارد کردن آدرس ایمیل اختیاری می باشد

    وارد کردن آدرس وبسایت اختیاری می باشد

    امروز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴
    • تـــازه ترین خبرهای نفت ساران
  • سرمقاله | خودکشی؛ وقتی «تصمیم مدیریتی» به «علت مرگ» بدل می‌شود
  • نفت ساران سفر پزشکیان و تاجگردون را به استان کهگیلویه وبویر احمد تحریم کرد؛ وقتی پروژه‌های نمایشی هم‌زمان با سفر رئیس‌جمهور روی زخم مردم تصویر می سازند
  • صیانت از پناه پیشگیرانه سازمان حراست؛ پیوند امنیت سازمانی با تعالی سرمایه انسانی
  • نفت ساران تحلیل کرد؛ مسعود حسینی و بازتعریف نقش پژوهش در مسیر توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد
  • وقتی رضا قشقایی با تمام توان وارد میدان می شود
  • شایسته خطاب به نماینده دولت در فرمانداری گچساران: لیشتر در حاشیه توسعه؛ جاده‌ای ناایمن در قلب منابع ملی
  • گزارش نفت‌ساران | طرح نوین «فلش‌مموری فرهنگی»؛ ابتکار کم‌هزینه اما پُراثر امور فرهنگی نفت‌وگاز گچساران در تحکیم خانواده‌ها
  • به قلم بانو گلزاری؛ هم‌افزایی در خدمت تولید؛ همسویی حافظی‌نیا و تاجگردون در مسیر رشد گچساران
  • قنواتیان پاسخ دهد:آموزش و پرورش گچساران نیاز به روان‌شناس دارد نه بازپرس انضباطی/ اشک های دختر گچسارانی در یک مرکز آموزش وپرورشی
  • طُوف خیمه در نقدی بر اندیشه های غلط اجتماعی و مذهبی یک نماینده مجلس نوشت: شک نکنید رفتنی هستید
  • عدالت علوی هدف حمله سخیف نماینده مجلس؛ نهادهای دینی ونظارتی در آزمون پاسخگویی تاریخی/نهج‌البلاغه پاسخ داد: عدالت معیار حق است، نه ابزار سیاست
  • کتابخانه تاجگردون در محله عزاداران، سنگ‌فرش تبلیغات و آرامگاه حیوانات؛ سوءاستفاده از اعتماد مذهبی مردم گچساران
  • نفت در چنگ سیاست؛ ۱۶ حوزه‌ انتخابیه‌ای که قربانی تبانی نفت و قدرت شدند
  • نفت ساران دعوت می کند ؛ حضور پرشور امروز(چهارشنبه) مردم استان یاد و خاطره پدر بزرگوار شهید رستم دستار را در آرمستان سوق جاودانه خواهد ساخت
  • اطلاعیه تخفیف عوارضات پروانه و پایان کار ساختمانی به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس
  • آغاز عملیات بازپیرایی فضای سبز معابر،پارکهابلوارها و بوستان‌ها
  • دیدار شهردار و شورای اسلامی شهر دوگنبدان با آتش‌نشانان به مناسبت روز ملی آتش‌نشان
  • پیام تبریک شهردار دوگنبدان و شورای اسلامی شهر به مناسبت ۷مهر ماه روز آتش‌نشانی و ایمنی
  • تأکید شهردار دوگنبدان بر تعامل بین‌بخشی برای ساماندهی جایگاه زباله شهری
  • طُوف خیمه نوشت؛ زنگ هشدار برای ارشاد گچساران از ۹۰ روز سکوت و عقب ماندگی تا تقلیل کنسرت محور اداره فرهنگ علی حسینی