

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در دیدار صمیمانه خود با جمعی از کارکنان شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون تاکید کرد که برای تحقق خواسته ها و مطالبات به حق کارکنان این شرکت، با جدیت در کنار آنها ایستاده و تا حد امکان، از همه توان و اختیارات موجود برای رفع مسائل و کاستی های مرتبط با منابع انسانی استفاده می کند.

وی با بیان اینکه به کلیه مطالبات و پرسش های کارکنان اعم از شفاهی و پیامکی به صورت کامل و پس از بررسی های لازم پاسخ داده خواهد شد، اظهار داشت: احتمال دارد رسیدگی به برخی از درخواستها در حوزه ی اختیارات مناطق نفتخیز نباشد اما این درخواستها را با مراجع ذیربط میان گذاشته و در نهایت به اطلاع همکاران خواهیم رساند.
در ادامه تنی از چند از کارکنان شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون پرسش های خود را به سمع و نظر مدیر عامل، مدیر منابع انسانی و مدیر عملیات غیر صنعتی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب رساندند.
