نشست خبری مدیرکل و مدیر درمان تامین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد به مناسبت گرامی داشت هفته تامین اجتماعی با حضور خبرنگاران رسانه ها برگزار شد .
به گزارش نفت ساران به نقل ازروابط عمومی اداره کل تامین اجتماعی استان ، مدیرکل تامین اجتماعی استان در این نشست گفت : بیش از ۵٣ درصد جمعیت کشور زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند .
عباس نورمحمدی با بیان اینکه در استان کهگیلویه و بویراحمد ١١ هزار مستمری بگیر تامین اجتماعی داریم ، افزود : در سال گذشته ماهانه ٢۵٠ میلیارد ریال در بخش های مختلف برای بیمه شدگان و مستمری بگیران استان هزینه شد .
وی با اشاره به لزوم پرداخت حق بیمه بیمه شدگان توسط کارفرمایان گفت : بدهی بیمه کارفرمایان بخش خصوصی را تقسیط می کنیم و در دولت یازدهم بخشودگی جرایم کارفرمایان دو بار اجراشد .
مدیرکل تامین اجتماعی استان افزود : با درخواست کارفرمایان در زمینه زمان پرداخت ، بدهی آنان تقسیط و از پنجاه تا صد در صد جرایم حق بیمه کارفرمایان را می بخشیدیم .
نورمحمدی اظهار داشت : طرح کشوری SSN در سازمان تامین اجتماعی با هدف ثبت هویتی تمام بیمه شدگان اصلی و تبعی اجرایی شده و با این شرایط در صورتی که فردی از بیمه شدگان اصلی و تبعی در آینده بخواهد شاغل شود ، دیگر نیازی به نام نویسی در تامین اجتماعی و دریافت شماره بیمه نخواهد اشت .
وی افزود : ٩٣ هزار بیمه شده اصلی و در مجموع بیش از ٣٠٠ هزار بیمه شده اصلی و تبعی در استان کهگیلویه و بویراحمد زیر پوشش خدمات و حمایت های تامین اجتماعی قرار دارند که تعداد آنان در سال ٩۵ نسبت به سال ٩۴ حدود ٨ درصد افزایش یافت .
دکتر پیام اکبری مدیر درمان تامین اجتماعی استان نیز در این نشست گفت : ۵٧ مورد مجوز جذب پزشک متخصص و عمومی و دندان پزشک داشتیم که با سه سال قبل از آن برابری می کند و این مهم ، رضایت مندی بیمه شدگان را در پی داشته است .
Warning: Use of undefined constant getILikeThis - assumed 'getILikeThis' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/naftsara/public_html/1111/wp-content/themes/bayan/single-1.php on line 73