• تاریخ انتشار خبر: پنج‌شنبه, 2 فوریه , 2017 | 08:11 | کد خبر : 24516 |
  •   

    دیروز شاخص کل بورس با رشد ۱۴ واحدی (۰۲/۰ درصدی) همراه شد. صدرنشینی خودرویی‌ها و حمایت حقوقی‌ها از برخی نمادها از جمله «اخابر» از شاخص حمایت کرد. موج افزایش تقاضای سهام خودرویی‌ها روز دوشنبه با اخبار مذاکرات خودروسازان ایرانی و فرانسوی آغاز شد. به گزارش نفت ساران،تداوم این امر، ۲۴ درصد از ارزش کل معاملات ...

    نفت ساران؛

    دیروز شاخص کل بورس با رشد ۱۴ واحدی (۰۲/۰ درصدی) همراه شد. صدرنشینی خودرویی‌ها و حمایت حقوقی‌ها از برخی نمادها از جمله «اخابر» از شاخص حمایت کرد. موج افزایش تقاضای سهام خودرویی‌ها روز دوشنبه با اخبار مذاکرات خودروسازان ایرانی و فرانسوی آغاز شد.

    به گزارش نفت ساران،تداوم این امر، ۲۴ درصد از ارزش کل معاملات روز گذشته را تنها به نماد «خساپا» اختصاص داد؛ با این وجود عرضه چشمگیر سهام از سوی حقوقی‌ها و رشد انتظارات بیش از واقعیت در این نماد، می‌تواند مانع از پایداری رشد شود. ارزندگی سهام «وبملت» پس از ریزش‌های اخیر، دومین نماد اثرگذار بر رشد شاخص بود. با وجود سطوح مناسب قیمت جهانی کالاها (عامل حمایت از صنایع کالایی) اما چشم‌انداز بازگشایی نماد «وتجارت» با ارائه گزارش شفاف‌سازی و سایر نمادهای بانکی، توقف روند صعودی نرخ دلار و نامشخص بودن سیاست‌های تجاری و سیاسی ترامپ، حرکت معامله‌گران به سمت سهام کوچک‌تر را رقم زده است.

    سرگردانی معامله‌گران ارز

    دیروز هر دلار آمریکا با رشد ۵ تومانی به نرخ ۳۸۳۵ تومان معامله شد. با شکسته شدن حمایت سطح ۳۸۵۰ تومانی دلار در روز دوشنبه، در ابتدای معاملات روز گذشته نوسانات نزولی دلار تشدید شد. کاهش تقاضای آربیتراژی به دلیل کاهش ارزش جهانی دلار، افت نرخ حواله‌ای درهم، با توجه به رابطه برابری ثابت دلار و درهم و افت تقاضا از سوی مناطق مرزی عامل فشار بر دلار است. همچنین کاهش تقاضا در ماه‌های ابتدایی زمستان و کاهش تقاضای سفته‌بازی دلار عوامل فشار بر تقاضای ارز بودند. این عوامل در کنار افزایش عرضه صرافی بانک‌ها در نرخ‌های پایین‌تر از سایر صرافی‌ها و تقویت چشم‌انداز کنترل دولت بر نرخ دلار، افت دلار تا ۳۸۱۰ تومان را رقم زد. همچنان تردید معامله‌گران در مورد مسیر آتی دلار و تداوم افت ارزش جهانی دلار تردیدهایی برای حمایت سطح ۳۸۰۰ تومانی دلار ایجاد کرده است.

    حمایت دوجانبه از سکه

    دیروز هر سکه طرح جدید با رشد ۱۴ هزار تومانی همراه شد. رشد نرخ دلار و رشد طلا از قیمت سکه حمایت کرد. افت شاخص دلار و تقویت ریسک‌گریزی میان معامله‌گران با تشدید نگرانی‌ها نسبت به سیاست‌های ترامپ ،مقاومت سطح ۱۲۰۰ دلاری اونس طلا را روز گذشته شکست. نتیجه اولین نشست فدرال رزرو در سال ۲۰۱۷ در کنار آمار اشتغال آمریکا می‌تواند بر اونس طلا اثرگذار باشد. در بازار ارز نیز روز گذشته با حرکت دلار به سوی کف ۳۸۱۰ تومانی، افزایش تقاضا از سوی معامله‌گران با شناسایی کف قیمت، بازگشت دلار را رقم زد. همچنان با وجود تردیدها نسبت به روند طلا و دلار، اما عدم تمایل معامله‌گران به افت سکه، حباب (بیشتر بودن قیمت بازاری را بالاتر از ارزش ذاتی) سکه را حدود ۹۰ هزار تومان کرده است.

    رشد طلا با تشدید ریسک ترامپ

     

    دیروز ساعت ۱۶ اونس طلای جهانی به قیمت ۱۲۰۵ دلار معامله ‌شد. افت شاخص دلار و افزایش تقاضای محافظه‌کارانه، اونس طلا را بالاتر از کانال ۱۲۰۰ دلاری قرار داد. اقدام ترامپ در رابطه با اخراج وزیر موقت دادگستری دولتش به دلیل اعتراض به قوانین ضدمهاجرتی ترامپ، با تشدید نگرانی‌ها نسبت به سیاست‌های دولت جدید آمریکا با فشار بر بازارهای سهام، تقویت تقاضای محافظه‌کارانه اونس طلا و ین ژاپن را رقم زد. این عامل در کنار اظهارات مشاور تجاری ترامپ در مورد بهره‌گیری آلمان از پایین نگه داشتن یورو در کنار رشد نرخ تورم حوزه اروپا به بالاترین سطح در ۴ سال اخیر با رشد یورو، در کنار رشد ین (با عدم تغییر سیاست‌های پولی و چشم‌انداز تقویت رشد اقتصادی ژاپن) عامل دیگر فشار بر شاخص دلار شد. نتیجه نشست دوروزه فدرال رزرو می‌تواند بر طلا اثرگذار باشد.

    صعود «تسه»ها در بهمن

    دیروز اوراق تسهیلات مسکن اسفند۹۳ (تسه۹۳۱۲) با رشد ۱۲/۰درصدی همراه شدند. از ابتدای بهمن شاهد رشد حدود ۵ درصدی قیمت «تسه»ها هستیم. امری که میانگین قیمت «تسه»ها را در سطح ۷۴ هزار تومانی قرار داده است. علاوه بر این، با توجه به رابطه مستقیم قیمت و نرخ سود اوراق، در شرایط کنونی نرخ سود واقعی «تسه»ها در سطح ۸/۲۱ درصد قرار گرفته است. اما پیش‌تر با افت قیمت «تسه»ها به کف ۱۳ ماهه با فشار کاهش تقاضا در هفته‌های پایانی دی، نرخ سود واقعی اوراق به ۵/۲۱ درصد رسید. رشد ۹/۹ درصدی قیمت و رشد ۲/۳ درصدی تعداد معاملات مسکن در دی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، در کنار افزایش ۴۰ درصدی تعداد معاملات مسکن در دی، نسبت به آذر، بر خلاف روند کاهشی معاملات زمستان، در سال‌های گذشته خوش‌بینی‌ها به رشد تدریجی تقاضای مسکن را تقویت کرده است.

    بازار نفت

    دیروز ساعت ۱۶ هر بشکه نفت خام آمریکا به قیمت ۶/۵۲ دلار معامله ‌شد. با وجود خوش‌بینی‌هابه تعهد تولیدکنندگان به کاهش تولیدات اما همچنان چشم‌انداز افزایش تولیدات شیل، عامل فشار بر قیمت نفت است. همچنین نظرسنجی‌ها از افزایش ۳ میلیون بشکه‌ای حجم ذخایر نفت تجاری آمریکا پیش از انتشار گزارش رسمی عامل دیگر فشار بر قیمت نفت شد. اما افت شاخص دلار افت قیمت نفت را محدود کرد. در روزهای اخیر مدیر صندوق پوشش ریسک نچرال ریسورسز، افزایش تولیدات آمریکا تا پایان سال ۲۰۱۷ را به میزان یک میلیون بشکه در روز و رسیدن به سطح ۵/۹ میلیون بشکه در روز، بالاترین سطح از اوج ۲۰۱۵ اعلام کرد. این عامل در کنار رشد تعداد دکل‌های نفتی در ۸ ماه گذشته و تولیدات کنونی آمریکا در بالاترین سطح از آوریل، چشم‌انداز بازگشت عرضه و تقاضای نفت به تعادل را مبهم کرده است.


    Warning: Use of undefined constant getILikeThis - assumed 'getILikeThis' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/naftsara/public_html/1111/wp-content/themes/bayan/single-1.php on line 73

    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط نفت ساران در وب سایت منتشر خواهد شد

    پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

    پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد

    نظرات

    وارد کردن آدرس ایمیل اختیاری می باشد

    وارد کردن آدرس وبسایت اختیاری می باشد

    امروز چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳
    • تازه ترین خبرهای ورزشی نفت ساران